Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffinka020203

OSZUKAŁAM MOJEGO FACETA ŻE NIE MAM OKRESU I WIECIE CO

Polecane posty

Gość muffinka020203

on mi powiedział? że pewnie mi się opóźnia albo coś mi jest albo nie wie czemu. Nawet nie dopuszcza do siebie takiej myśli że mogłabym być w ciąży! Nawet mi wcześniej mówił że na pewno nie mogło dojść do zapłodnienia, chociaż zdarzało nam się współżyć bez zabezpieczenia i raz nawet było do środka, a mimo to on nie przyjmuje do głowy myśli o ciąży, a ja go chcę potrzymać w niepewności bo ciągle się pyta czy dostałam, ja dostałam wczoraj ale on o tym nie wie a mi się opóźniał okres ale dostałam, niech się martwi i zastanawia nad tym co zrobił i może następnym razem będzie uprawiał seks z głową a nie tylko f.i.u.t.e.m!

Gość muffinka020203
Dobrze robię że mu nie mówię? Chcę go jeszcze trochę potrzymać w niepewności, niech się trochę postresuje to może zmądrzeje albo i nie, nie wiem. Ale dlaczego on nie dopuszcza do siebie myśli o ciąży? czemu?

Gość gość
Ale dlaczego on ma tylko zmądrzeć?tez uprawialas sex,bez gumki i jak to napisalas bylo do środka wiec nie rozumiem dlaczego tylko on ma madrzec? Hipokrytka z ciebie

Gość gość
On nie dopuszcza myśli o ciąży, bo nie chce się z Tobą wiązać. Proste.

Gość muffinka020203
Uprzedzałam go żeby wyjmował a nie spuszczał się do środka! po tym jak to zrobił nawrzeszczałam na niego mocno i potem żałował, a następnego dnia nawet o tym nie pomyślał, w ogóle zapomniał, jak by nigdy nic co mnie strasznie w******o! niech teraz się martwi!

Gość gość
hahahha albo prowo albo jestes skonczona idiotka autorko

Gość gość
Czyli ma Cię w duuuużym poważaniu.

Gość muffinka020203
On nie chce mieć dziecka teraz, a nie że nie chce być ze mną, bo chce ze mną być, wziąć ślub i zamieszkać ale wszystko po kolei

Gość gość
Tak Ci się tylko wydaje. :)

Gość muffinka020203
uważasz że ma mnie gdzieś?

Gość gość
Taaaaaaaak, pocieszaj się . Fakty mówią co innego. On potrzebuje od Ciebie sexu, a nie stałego związku.

Gość muffinka020203
Przecież mi to mówił, i mówił też że gdyby było dziecko to nie zostawi mnie na pewno.

Gość oceniam prowo na Kafe
1+/10

Gość muffinka020203
Ale jakby chodziło o seks to nie byłby ze mną tak długo (3 lata), nie dzwoniłby codziennie, nie mówił tak często kocham cię, nie przytulałby nawet jak nie było seksu, nie martwiłby się jak bywałam chora itd...

Gość gość
Jeśli nie chcesz zajsc w nim w ciaze zainwestuj w zabezpieczenie, tyle ci powiem. Stosunek przerywany to nie metoda anty!

Gość gość
Oj biedna ty krzyczalas żeby wyciagal szybciej,hahaha dobre tak samo glupia jestes jak i on, poczytaj trochę o stosunku przerywanym i jego skutecznosci i o prawdziwej antykoncepcji,

Gość muffinka020203
ale dotąd zawsze działała i mnie nigdy nie zawiodła, nie wiem jakim cudem można wpaść robiąc stosunek przerywany? Jeśli ktoś mówi że wpadł uprawiając stosunek przerywany to normalnie było do środka! a tylko się facetowi zdawało że wyjął w odpowiednim momencie i spuścił trochę na brzuch partnerce. Stosunek przerywany jest skutecznym zabezpieczeniem tylko trzeba to robić z głową i skończyć przynajmniej gimnazjum...

Gość gość
Nie osmieszaj sie,bo niedlugo będziesz pisać ba kafe ze jak to mozliwe ze jestes w ciąży "przecież sie wyplukalas" :-)do tego będziesz rzępolić ze misiu dal noge a obiecywal slub i zamieszkanie razem.

Gość gość
I jeszcze trzeba by zaliczyc biologie, zwlaszcza rozdzial o rozmanazaniu ssaków, ze szczególnym uwzględnieniem danych o plynie ejakulacyjnym :P