Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tetenna

dziewczyny przed 30ką, jak dbacie o siebie?

Polecane posty

Gość tetenna

Jeśli o mnie chodzi to DIETA jem zdrowo dla dobrego samopoczucia, ładnego wyglądu włosów i skóry oraz odchudzam się, bo zgrabne ciało odejmuje lat . Do tego przyjmuję różne witaminy, piję zioła, skrzyp, pokrzywę, zieloną herbatę NAŁOGI rzuciłam palenie, piję bardzo rzadko i bardzo mało, mam w planie rzucić tez kawę, do tego staram się wysypiać *****chodze na siłownię, jeżdżę codziennie na rowerze 1-2 godziny, czasem na rolkach, ćwiczę w domu SKÓRA wiadomo, balsamy, oliwki itp. do tego łykam kolagen i kwas hialuronowy, na twarz nakładam kremy w wysokimi filtrami, łykam beta karoten, żeby chronić skórę przed słońcem , a "opalam" się kremami brązującymi NOGI ponieważ boję się żylaków, biorę preparaty w diosminą i rutyną, stosuję żele z rutyną i kasztanowcem . Poza tym staram się unikać myslenia "w moim wieku nie wypada" i robię to co lubię, staram się pozytywnie myśleć, beztrosko podchodzić do życia. Ubieram się w ciuchy "na luzie" A Wy? jak radzicie sobie z łatką 30latki? co myslicie o moim postępowaniu ? za mało ? za dużo? w sam raz? a może nie tędy droga?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować