Gość tetenna Napisano Kwiecień 25, 2014 Jeśli o mnie chodzi to DIETA jem zdrowo dla dobrego samopoczucia, ładnego wyglądu włosów i skóry oraz odchudzam się, bo zgrabne ciało odejmuje lat . Do tego przyjmuję różne witaminy, piję zioła, skrzyp, pokrzywę, zieloną herbatę NAŁOGI rzuciłam palenie, piję bardzo rzadko i bardzo mało, mam w planie rzucić tez kawę, do tego staram się wysypiać *****chodze na siłownię, jeżdżę codziennie na rowerze 1-2 godziny, czasem na rolkach, ćwiczę w domu SKÓRA wiadomo, balsamy, oliwki itp. do tego łykam kolagen i kwas hialuronowy, na twarz nakładam kremy w wysokimi filtrami, łykam beta karoten, żeby chronić skórę przed słońcem , a "opalam" się kremami brązującymi NOGI ponieważ boję się żylaków, biorę preparaty w diosminą i rutyną, stosuję żele z rutyną i kasztanowcem . Poza tym staram się unikać myslenia "w moim wieku nie wypada" i robię to co lubię, staram się pozytywnie myśleć, beztrosko podchodzić do życia. Ubieram się w ciuchy "na luzie" A Wy? jak radzicie sobie z łatką 30latki? co myslicie o moim postępowaniu ? za mało ? za dużo? w sam raz? a może nie tędy droga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach