Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 latek wciąż z pieluchą!

Polecane posty

Gość gość
Czego mam zazdrościć? Moje dziecko ma 10 miesięcy i ma jeszcze czas na nocnik. To raczej z Was wychodzą jakieś kompleksy, stajecie się nerwowe, krzyczycie i rzucacie inwektywami :).

Gość gość
Inwektywami:-S coż za zasób słów,nie no szacun dla wyższych sfer s*******h:-D

Gość gość
siedziała godzine z nosem w słowniku,znalazła slowo "inwektywy" i myśli że zabłyszczała na forum...hahahahhaha

Gość gość
A co? Musiałaś zajrzeć w słownik, żeby sprawdzić co to oznacza :-o? Daruj sobie i usadź na nocniku swoje niemowlę, nie może przecież zmoczyć pieluchy.

Gość gość
Wiesz, nie siedzę na kafeterii non stop, to, że Ty potrzebujesz słownika na co dzień, nie oznacza, że inni również :). Coraz bardziej brylujesz, teraz wychodzi z Ciebie brak wychowania.

Gość gość
nie wiem czy ktos to napisał Mieszkam w Niemczech i tutaj ludzie maja taki luz dop wychowania dzieci, że tylko pozazdrpscić. Cztero czy pieciolatek z pieluchą, smoczkiem i butelka to widok dosyc powszedni, nikogo to nie burzy, hnikt glowy nie odwraca, nikt sie w czoło nie puka. Tyliko w Polsce wyscig szczurów i chamstw, co widac po tych wpisach.

Gość gość
cokolwiek by człowiek nie napisał zawsze będzie debilem....

Gość gość
Moja rada jest jedna. Zdejmij pieluchę i nigdy więcej nie zakładaj. Po prostu z czasem załapie jak zobaczy, że mu cieknie non stop. U nas zajęło to z tydzień.

Gość gość
Ale twoja rada nie przejdzíe,bo tu perfekcyjne panie domu nie pozwolą na smród na podłodze,a ze ścierą też latać nie będą :@

Gość gość
ludzie jak wam nie wstyd wyzywać cudze dzieci? Usrołki? Debile? Idioci? Dno i najwyższy stopień patologii!

Gość gość
I oczym jest ta dyskusja ...I tak wszystkie dzieci wyrosną z pieluch czy to w 12 miesiącu czy 48 !!!!!! I na kawie będziecie sie dalej przegadywac ze moje dziecko zrobiło to a moje tamto ...a dzieci juz bedą nastolatkami? To temat czasowy nie ma nad czym sie rozwodzić. W kraju gdzie mieszkam nie ma przepisów ze dziecko ma byc bez pieluszek bo idzie do przedszkola, nikt nikogo nie ocenia .

Gość ex_debill_zaryczy_soon
oznaką było to, że zaczęła dostrzegać, że coś robi - przystawać, odrywać się od zabawy - widać było, że coś się dzieje, poza tym z drugiem dzieckiem chyba łatwiej - można pokazać na przykładzie starszego o co chodzi, co się robi z nocnikiem, chociaż teraz sobie przypominam, że były dwa podejścia - pierwsze nieudane, drugie po miesiącu już tak

Gość gość
U mnie był podobny problem, mój trzylatek dosłownie miesiąc przed trzecini urodzinami rozstał się z pieluchą. Już myślałem że nigdy do tego nie dojdzie www.bajeczki.org