Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamimima

Zdrowie męża

Polecane posty

Gość malamimima

Piszę tu bo oczekuje dosyć poważnych opinii W skrócie: mąź chudnie (obecnie bmi jego wynosi 17.3) często czuje się zle i ostatnio doszło do mdłości nie chce iść do lekarza, uważa że witaminki mu pomogą, jak mu pomóc

Gość gość
Na siłę go zaciągnąć do lekarza. Spróbuj wszystkiego grozby prośby. W ostateczności nakrecaj tez jego rodzicow. Jak bedziecie wszyscy naciskać to pojdzie dla świętego spokoju. moj mąż tez nie lubi lekarzy.

Gość gość
to niech zrobi nawet prywatnie podstawowe badania-morfologia mocz i zaciagnij go siła, jezeli nie pojdzie to idz ty z tymi wynikami, jezeli bedzie cos zle to juz musi isc , moj maz jest taki sam ,powinien isc na drobny zabieg ale nie chce, pozniej z tego drobnego zrobi sie ciezka i powazna operacja

Gość gość
Mój mąz też schudł i brakuje mu tchu, poszedł do lekarza, zrobił badania wszystkie idealne morfologia, tsh, lipidogram i jeszcze jakieś. Ale dostał skierowanie do kardiologa na konsultacje wczoraj dzwoniłam żeby się umówić termin wrzesięn 2015-zaj...ście, mąż w przyszłym tyg pojedzie do innego miasta czyli do Zabrza dzwoniłam i przyjmuja bez problemu. Koniecznie musi iść do lekarza twój mąz.

Gość amirra45
To mogą być także problemy sercowe... Niestety, ale u mojego ojca objawy były podobne, a nikt na początku nie przypuszczał, ze to wizyta u kariologa jest potrzebna... Jeśli jesteś ze Śląska, to w Katowicach przyjmuje pani doktor Jolanta Kukuczka-Sułkowska. Ma gabinet przy ul. Mikołowskiej 56 - http://kardiolog.slask.pl Pozdrawiam i zdrowia życzę!

Gość gość
takich objawów nie mozna bagatelizować, widac ,że cos się dzieje i trzeba to sprawdzic. dobrze wyzej radzą a ja dodam ,że niestety takie objawy są tez przy zaawansowanym nowotworze.