Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSC X56

JAK CZESTO

Polecane posty

Gość GOSC X56

jak czesto potrzebny jest wam seks? ile chcielibyscie go miec? co robicie zeby miec go wiecej w stałym zwiazku?

Gość gość
Raz dziennie wystarczy, czasem dwa, to zależy... nic nie robię aby mieć go więcej, bo mam tyle ile potrzebuję.

Gość gość
nakrecam go i tyle

Gość gość
My codziennie chyba ze mi sie nie chce i wole pospac. Moj maz moze w kazdej chwili. Ostatnio klekłam prhed nim i sie bawilam penisem ustami ale nie delikatnie. Potem mnie chyba godzine musiał lizac az mu pozwolilam wybuchnac:-o

Gość GOSC X56
a jak nakrecic kobiete? mi wystarcza 3-4 razy w tyg, ale ciezko z tym jest:/

Gość gość
miało byc delikatnie Podobało mi sie

Gość gość
popiesc ja muskaj itd

Gość gość
Macie jeszcze jakies sposoby jak kogos draznic tak żeby sam sie rzucil na mnie?

Gość gość
ja chodze bez bielizny po domu tylko w koszulce

Gość GOSC X56
zachecic zeby miala ochote sama, zeby chciala, jest starcza 1-2 w tyg czasem na 2 tyg, bo kiedy nie ma ochoty i sie podklada to seks jest drentwy a jak ma to jest rewelacja

Gość gość
fajnie, ja tez kiedys ubralam mini a pod nia nic nie bylo. Podobalo mu sie:-)

Gość gość
oczywiscie nachylam sie co jakis czas haha

Gość GOSC X56
ja najczesciej gram obojetnego, nic o tym nie mowie, nic nie wspominam, nie dotykam, nie daje po sobie poznac ze mam ochote, po kilku dniach dziala, ale to trudna metoda

Gość GOSC X56
moja nigdy nie ubiera sie dla mnie, nie zacheca mnie do tego, nie drazni, a o mini bez majtek to moge pomarzyc

Gość gość
ile masz lat?

Gość GOSC X56
25 MAM LAT

Gość gość
Ja mam go ile chcę i gdy jestem sam robię to ręcznie. Jestem gorącej krwi :) Moja chodzi też często w pończochach i mini po domu, buty na wysokim obcasie i wyrób tu z taką :) Kutan stoi od rana i po południu przy takiej kobiecie.

Gość gość
Niestety dwa razy w tygodniu bo mój mąż wraca tylko na weekendy do domu, ale za to jesteśmy tak spragnieni siebie że z łóżka prawie nie wychodzimy przez cały weekend potrafimy się kochać z 5 razy dziennie a potem znowu, ale cały tydzień podsycamy swoje pragnienia pikantne sms, nagie zdjęcia. A weekend spełniamy swoje pragnienia, a czasem w normalny dzień dzwonimy do siebie ja robię sobie dobrze zabawkami, które dostałam od niego a on sobie dobrze rączką

Gość gość
ja lubie jak moj mnie bzyka tak troche na sile jak nie mam ochoty. Sproboj moze wypali

Gość gość
Tak to właśnie :) te fotki, które mi z pracy podsyła mnie jarają :) Muszę sobie zwalić i to szybko.

Gość GOSC X56
probowalem, rzadko to zdje egzamin, czasem jest okej kiedy ona nie chce, ale na ogol, jest tak bez ognia jak ona nie ma zbytnio ochoty, najczesciej to wyglada tak: ja ja pieszcze ona lezy, w koncu zaczynam bawic sie jej lechtaczka i dziurka na raz dwoma paluszkami, po kilku- czasem kilkunastu minutach ona dochodzi i wtedy zaczynamy sie kochac, ale nie jest tak fajnie kiedy ona ma ochote, wtdy kiedy nie ma wyglada to dla mnie tak jak jakis obowiazke, jakby czula sie tak zebym juz skonczyl i spokoj, a jak ma ochote to moglaby bez konaca

Gość gość
ostro ja dopadnij jak wroci do domu

Gość GOSC X56
nie dziala, nie mieszkamy razem, ona nie moze jeszcze mieszkac ze mna a ja mieszkam z matka, ktorej ona sie boi i nie cierpi, matka jest w domu 24 na dbe, na szczescie mam domek i matka najczesciej przebywa na dole a my na gorze ale wiem ze ona czesto stresuje sie moja matka podczas tego, jak sie na nia rzucam to ona automatycznie ucieka i nic nie chce

Gość gość
Moja już ubrała się do pracy w pończochy i już w drodze do domu jej w rowku pogrzebię bo wiem, że ściągnie majtki :) Oj nieraz jest frajda, jak ktoś większym autem jedzie obok.

Gość gość
Ja nawet jak nie mam ochoty to nie daje po sobie tego poznać bo wiem że on mnie pragnie i daje mu to na co ma ochotę i często przejmuje inicjatywę bo wiem że jest mój i zrobie dla niego wszystko i to jest miłość trzeba ją podsycać trzeba mówić czego się pragnie bo inaczej mając 70 lat jedno będzie oglądać tv a drugie słuchać radia zamiast iść razem na spacer.

Gość GOSC X56
tez bym tak chcial, jednak o seks musze wrecz walczyc niekiedy:p jest to walka z samym soba, lubie o tym mowic, czesto to robic, a moja niestety rzadziej i musze walczyc ze soba zeby siedziec cicho bo jak siedzie cicho to w koncu jej sie zachce

Gość gość
są jeszcze samochody, hotele i motele dla chcącego nic trudnego

Gość gość
Ja i moja mamy już po połowie pięć dych i żadnego radia nie słuchamy. No ale co mogą takie małolaty o tym wiedzieć.

Gość GOSC X56
no tak, ale jak czesto wynajmiesz hotel, motel, itd? jak czesto bedziesz robil to w samochodzie? raz na jakis czas a zyje sie ciagle tydz po tygodniu i czlowiek chce sie kochach czesto a nie od okazji w samochodzie