Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka zemsta na facecie który odbił mi laske?

Polecane posty

Gość gość

spalić mu auto? sam nie wiem

Gość skrobia modyfikowana
dales sobie odbic laske? to znaczy ze nie byla ci potrzebna, nie?

Gość panMieczysławw
zaraz ci napiszą ze badz pona to badz honorowy bla bla bla ale jak SUKA nie da PIES nie weźmie , więc możesz mu jedynie podziękować ze wreszcie pozbyłeś się tej suki co ją pół miasta miało a byłeś z nią gdyż dobry był z niej wór na sperme

Gość skrobia modyfikowana
nie rozumiem logiki niektorych palantow, Bog mi swiadkiem nie rozumiem jak ktos wsiada w jego auto i odjezdza to wrzeszcza: stac, zlodziej a jak ktos zabiera jego zone jak swoja to twierdza ze to smiec i nie warto sie przejmowac 🖐️

Gość gość
Ja to bym mu po mesku mordę obił a nie na forum płakał

Gość gość
"jak ktos wsiada w jego auto i odjezdza to wrzeszcza: stac, zlodziej a jak ktos zabiera jego zone jak swoja to twierdza ze to smiec i nie warto sie przejmowac" x auto samo nie odjedzie, a jak dziewczyna odchodzi do innego, to widocznie taka jej wola i siłą jej nie zatrzymasz, ale na ogół takie sytuacje się mszczą... moja kiedyś odeszła, a rok później została sam w ciąży, więc dostała za swoje :) a ja mam teraz żonę, dziecko i jestem szczęśliwszy niż z byłą :)

Ja bym mu flachę postawił, bo pokazał jaka dziewczyna jest. Na jego miejscu nie wiązał bym się z taką kobietą, co zostawia i idzie do drugiego. Sytuacja się powtórzy, znam to z autopsji. A Ty zachowaj się jak mężczyzna i olej sprawę.

Gość gość
p*********e jak potluczeni...w milosci i na wojnie... Takze staram sie o dziewczyne ktora jest z jakims kastratem i nie mam odpuscic mimo iz narazie jest kiepsko...Ale woda drazy skale.Nie ma wagonika do odczepienia tak kobiety do zdobycia.A Ty autorze mozesz tylko zaczac szukac drugiej kobiety a nie mscic sie bo to zalosne.Gowno mozesz mu zrobic!

Gość zastanowić się nie boli
Mylisz, się synku. Tu nie chodzi o mszczenie się, "jaki ja biedny, bo mi panne ukradli", tylko pokazanie, że nie akceptuję takiego zachowania i nie skończy się bez konsekwencji. Widocznie szczaw z ciebie straszny, bo odwodząc gościa od zemsty podświadomie boisz się. To, że nie ma kobiety nie do zdobycia to wiadomo, ale pomyśl - tobie też będzie łatwo ją odbić. Wtedy dopiero będziesz palantem, aż żałosnym, bo będziesz tylko "doraźnym wibratorem" dla panny. A przecież ty chcesz być WIlhelm Zdobywca :D Kiedyś taki kolo jak ty odbił mi pannę - fakt, że wiele warta nie była, ale zawsze to jest wpie.... się w czyjeś - tu moje - życie. Dobrze poznałem jedną jej pseudo-koleżankę. Tak naprawdę ona nie znosiła mojej ex, wiedza to potęga... Koleżanka ta bardzo mi pomogła. Efekt był taki, że facet nie miał "obitej mordy", ale drogo zapłacił - został oskarżony o przestępstwo, którego nie pamiętał, ale dowody genetyczne były silniejsze. Każdy może powiedzieć "nie pamiętam". Moja ex rzuciła go z obrzydzeniem. Próbowała wrócić do mnie, ale już byłem zajęty. Do dziś jest sama, a to już parę lat. A on jest przestępcą. Zapewne nie wiąże tego ze mną, a może i wiąże... Choć jego IQ przypominało twoje. Tak, że widzisz, cwaniaczka zgrywać możesz. Możesz "wyrwać" tę czy tamtą, możesz komuś rozwalić życie, nawet możesz poru...ać. Ale trzy razy się zastanów, czy koleś, któremu rozwalasz związek, nie ma więcej mózgu, niż ty mięśni i szminki na fiu...e. Potem na "przepraszam" bywa za późno. I wiesz, obić komuś mordę to, uwierz, najmniej bolesne, co można zrobić. Bywają takie nauczki, po których masz nas....ne w papierach, na osiedlu ludzie spluwają za tobą z obrzydzeniem, a kobiety boją się zostać sam na sam z tobą nawet w kościele. Warto? Refleksję pozostawiam tobie.

Gość zastanowić się nie boli
Zawsze miej na uwadze, że możesz trafić na kolesia, który ma jeszcze słabszą moralność i sumienie niż ty, do tego jest mściwy, opanowany i czasem używa mózgu. Wtedy nie radzę odczepiać wagoników.