Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosc

Polecane posty

Gość gość

Biedronka, kolejka jak diabli. Prosze pania o wezwanie obslugi. Podchodzi babka, pytam sie - do ktorej kasy bedzie sie kierowac? Klade moje 3 produkty na lade. Wyprzedza mnie starsza pani z wielkim koszem i dalej wykladac swoje zakupy przed moje (na wage, bo polozylam je z poczatku lady). Mowie jej, ze tak sie nie godzi - ona na to z wrednym usmieszkiem, ze jestem chora psychicznie i nie wiadomo o co mi chodzi, przeciez ona byla pierwsza. Ciagle spotykam takie babki, w kolejce do lekarza, na poczcie... niestare (50-60) nie zniedolezniale...

Gość gość
Moze sie troche zle wyrazilam - babka byla starsza, ale nie staruszka, "wyfiokowana", zadbana, zlota bizuteria, makijaz, wydawaloby sie ze z wygladu pani z wyzszych sfer.

Gość gość
no widzisz? trafilas na lekarke ktora szybko cie zdiagnozowala :classic_cool:

Gość skrobia modyfikowana
ja tez mam juz dosc co zajze w budzet Polski to mi jakis p********y w d**e zyd usiluje wyjasnic ze to jego pieniadze i moze je wydawac na co chce

Gość gość
Przypominala mi lekarke, owszem. Wlasnie o tym pisze - czemu wiekszosc spoleczenstwa to takie chamskie panie i takie zloby jak Ty? :( :o

Gość gość
ja nie wiem ale slyszalam ze tam dobre rzeczy mozna kupic czasami tak jest no :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
to nie ustępuj. Mnie tez chamstwo rozwala, odpuszczam dla spokoju, ale czasem trzeba nie odpuścić