Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się tak jakby moja dziewczyna była dziwką.

Polecane posty

Gość gość

Miała 3 facetów z którymi regularnie się kochała. Nie ma oporów i robi wszystko. Nasz piewszy raz zaczał się po miesiącu od jej niespodziewanego loda którego zrobiła mi jak rasowa sucz... to jest dla mnie smutne bo co z tego jak jest szybko do łóżka jak w wieku 21 lat miała już trzech a ja jestem czwarty. Jakoś w głowie cały czas mam myśl że ona miała więcej albo że z każdym pójdzie jak będzie miała ochotę... traktuje ją jak dziwkę a nie jak dziewczynę bo ona tylko o seksie a i tak żaden jej związek nie trwał dłużej niż 4 miesiące.

Gość gość
użyj i wyrzuc

Gość Anty Penigra
16:04 Ja cie popieram dobry pomysł :)

Gość gość
Jesteś c**a..! Nie dla Ciebie takie wyzwolone dziewczyny! ! !

Gość gość
myślicie że miała więcej?

Gość Anty Penigra
Ja myślę że chyba nie Ale jak już ktoś napisał zabaw się i ją rzuć

Gość gość
dlaczego mam ja potem rzucić?

Gość Anty Penigra
Bo ją traktujesz jak dziwkę Poszukaj sobie inną przy której się będziesz lepiej czuł

Gość gość
ale ja mam takie wrażenie że tylko dziewica byłaby mi wierna, ta jest przechodzona, jeżeli co najmniej 3 razy miała w buzi innych facetów to ja się z nią całując czuję tak jakbym lizał ich. To jest straszne.

Gość gość
ludzie to maja problemy....

Gość Marek_2828
Skoro własną dziewczynę uważasz za dziwkę, to po cholerę z nią jesteś?

Gość mrsHouse
Poszukaj sobie dziewicy i po klopocie.

Gość gość
dla seksu, kocham ją ale rozum mówi inaczej. traktuje ja jak darmową prostytutkę niestety kochani

Gość gość
No cóż, jak sie sama nie szanowała, to trudno zeby ktos inny ja szanował.

Gość gość
To ty nie jesteś lepszy niż ona, teraz wyobraź sobie że inni też ją tak traktowali i czyja to wina, jej czy tych facetów?

Gość gość
Oczywiscie, ze jej. Jak daje na prawo i lewo to musi sie liczyć z tym, ze wszyscy beda ja mieli za puszczalska.

Gość gość
ale ona sie nie szanowała w wieku tak naprawdę 20 lat miała już 3 z którymi spała. To jaką mam pewność że do 30 nie zdradzi mnie z 20? skoro już teraz tworzy problemy

Gość gość
Jakie problemy tworzy?

Gość gość
Typowy męski szowinista-hipokryta. Uważa dziewczynę za dziwkę, ale jednocześnie ochoczo korzysta z jej darmowych usług, wmawiając jej iż ją wielce szanuje, podziwia i kocha. Facetów o takiej mentalności jest na pęczki. Sama znam gościa, który gardzi każdą niedziewicą, a sam wsadza k****a gdzie popadnie. To jest jakiś obłęd.

Gość gość
A może dziewczyna na siłę szuka miłości i akceptacji i dlatego jest taka "łatwa", naiwnie wierzy w to że faceci z którymi była ją kochali i dlatego ulegała. Może być wiele przyczyn takiego zachowania, może po prostu ma pecha i wybiera takich dupków jak ty, którzy traktują ją jak dziwkę. A na marginesie, to prędzej dziewica cię zdradzi niż ta doświadczona, bo jeśli doświadczona z tobą jest, tzn że jest jej dobrze w łóżku, a dziewica zawsze będzie zastanawiać się jak by to było z innym.

Gość gość
Wystarczy czekac z seksem troche dłużej, a nie puszczać sie na 1spotkaniu i bedzie sie wiedziało dlaczego facet z nami jest.

Gość gość
Wystarczy czekac z seksem troche dłużej, a nie puszczać sie na 1spotkaniu i bedzie sie wiedziało dlaczego facet z nami jest x Tylko debil tak pomyśli, jak jest chemia między dwojgiem ludzi to na seks nigdy nie jest za wcześnie, niektórzy rozstają się po kilku latach bycia razem i to nie oznacza że są łatwi. Ja byłem z dziewczyną z którą przespałem się na 3 spotkaniu i byliśmy razem przez 5 lat, byłem też z taką z którą przespałem się po 7 miesiącach i rozstaliśmy się po niecałym roku. Także nigdy nie można być pewnym jak życie się ułoży.

no ale moment, autor napisał, że seks był po miesiącu a nie pierwszym spotkaniu. To po pierwsze. A po drugie- coś Wam powiem, ja poszłam do łózka z moim facetem na pierwszym spotkaniu- było bosko- i jest do dzisiaj, po 10latach. Tylko ludzie z problemami, piszą, ze jak po iluś tam miesiącach to jest szanowaniu się, a wczesniej puszczalstwo. A i to kiedy pójdziemy do łóżka z facetem jest słabym wyznacznikiem, czy będzie nas szanował czy nie. Pisze tu o normalnych mężczyznach, a nie o takich pokroju autora- który nazywa dziewczynę z którą sypia d***** bo loda robi dobrze- szok.

Gość gość
Debilem jestes ty, skoro wszystkich oceniasz na swoim przykładzie. Chemia moze byc, a nie prowadzić do związku. Wiec jesli nie chce sie zostać ofiarą seryjnego *******cza to należy poczekać z seksem, bo *******cz czekał nie bedzie, tylko znajdzie inna, łatwa.

Gość gość
eecchh.. nudzisz chlopaczku - zwykla prowokacja i juz..

Gość gość
Wyzwolona kobieta ----->czytaj Korffa

Boisz się, że jestes c*****y w tych sprawach i dlatego nazywasz ja d****** Boisz sie ze ktos byl lub bedzie lepszy od ciebie. Faceci sa tacy prosci :D

Gość AlasexyAla
Dzieciaku, jeszcze nie dorosłeś do kobiety. Dlatego kobiety wolą starszych, a nie takich c***owatych szczyli.