Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol piersi jedynym objawem ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Martwię się, bo jestem w 10 tygodniu ciąży i na te chwilę jedynym objawem jest dość silny bol piersi i to, że w ciągu ostatnich dni znacznie się powiększyły. Usg miałam 2 tyg temu, serduszko biło. W zeszłym tygodniu było mi niedobrze przez kilka dni i na tym koniec. Czasem zakluje mnie w brzuchu ale rzadko i tyle. Martwię się bo poprzednia ciążą obumarla, strasznie się boję żeby się to nie powtórzyło

Gość gość
mam identycznie jak Ty, jestem w 10 tyg ciąży i na ten moment moim jedynym objawem ciąży są bolące i powiększone piersi, dwa tyg temu byłam na usg i serce biło, boje się tym bardziej, że jeszcze w ubiegłym tyg miałam mdłości a w tym już nawet mnie nie mdli, u mnie dodatkowym problemem jest fakt, że byłam przeziębiona przez kilka dni :( kolejne usg mam dopiero 5 maja

Gość gość
to jeszcze ja wyżej, a powiedz mi jak poprzednia ciąża obumarla to jakie miałaś symptomy? właśnie ustanie objawów?

Gość gość
Poprzednio nie wiedziałam, że ciążą obumarla. Okazało się to na usg. Zadnych plamien itd. Na pewno przestało mnie kluc w brzuchu i piersi już chyba nie bolały, ale nie przejęła się tym, bo to byl już 12 tydzień i objawy miały prawo zniknac. Niestety na usg wyszło, że już jakiś czas chodziłam z martwa ciążą :-( Też mam teraz usg 5.05. To będzie ostatni dzień 11 tygodnia

Gość gość
Ja w dwóch ciążach miałam tylko ból piersi..mdłości kilka razy sporadycznie.tez sie zastanawiałam czy wszystko było ok,ale było ok. Koleżanka z kolei w ogóle nie miała żadnych objawów,dopiero widoczny brzuch:)

Gość gość
To mnie pociesza