Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam urovaxom

Urovaxom czy ktoś odsprzeda?

Polecane posty

Gość szukam urovaxom

Poszukuję osoby, która odsprzeda mi uro-vaxom. Najlepiej 3 opakowania, ale biorę jak leci. Muszę przyjąć dawkę przypominającą a nigdzie nie mogę leku dostać. Wg. polskiego przedstawiciela lek jest w hurtowniach, jednak apteki nie mogą go zamówić i twierdzą, że w hurtowniach go nie ma. Za miesiąc jadę na Wakacje i nie mam ochoty siedzieć na leżaku z furaginą... Bardzo pilne. Może u was w miejscowości jest w aptece? Proszę o kontakt mailowy na oletti_banderas@wp.pl

Gość gość
Podmiot odpowiedzialny firma OM Pharma S.A. z dniem 21.01.2014roku zgłosiła stałe wstrzymanie produkcji leku Uro-Vaxom, co oznacza że lek nie będzie dłużej dostępny na rynku. Taką informację uzyskałam z Ministerstwa Zdrowia.

Gość gość
oo pod koniec stycznia mialam ostre zapalenie pecherza, moczowodow i lekarz oprocz antybiotyku przepisala mi uro vaxom ale w niby najtanszej aptece w miescie cena 119 zl za miesac kuracji, nie zdecydowalam sie i poki co odpukac. Nie wiem dlaczego chcesz to brac. Z jakiegos powodu producent to wycofał. Urofuraginum nie jest złe, musisz brać je po każdym stosunku oraz w sytuacjach stresowych i czasie okresu. Podstawą zapobiegania jest też dieta, pij i jedz żurawinę

Gość gość
leków sie nie odsprzedaje

Gość autorkaAc
W piątek dzwoniłam do QPharmy, która lek rozprowadza i powiedzieli mi, że jest już w hurtowniach (wcześniej opiekunem leku był Gedeon). I się zgadza, rzeczywiście jest np. w hurtowni Intra, która jednak nie zaopatruje mojego regionu. Spokojnie można ten lek sprowadzić z USA, bo się już kontaktowałam z apteką online (bez recepty + free shipping do Polski). Rozpuściłam wici i zdobyłam jedno opakowanie, ale potrzebuję jeszcze dwóch. Ostatecznością będzie zamówienie online (wychodzi drożej, ale jest). Chcę to brać, dlatego, że to jedyne co mi pomaga. Biorę już 3 rok (po roku dawka przypominająca), zawsze 3 miesiące kuracji. Wcześniej nie pomagało nic, nawet miesięczne kuracje antybiotykami i sama sobie znalazłam ten lek i kazałam przepisać. Jak ręką odjął na moje nawracające zakażenia pęcherza z E. coli. Chcę go po prostu kupić. Jak ktoś ma to proszę o kontakt. p.s. ja płaciłam w aptece wczoraj 83zł za opakowanie (z USA 50$ za opakowanie).