Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak chce kupić rasowego psa, ja się nie moge zgodzić, chce ze schroniska

Polecane posty

Gość gość

jakiegoś rasowego, małego, ja nigdy w życiu nie chce kupić psa tylko wziąć ze schroniska, nie lubie rasowych psów oraz ludzi którzy chcą takie, tutaj się chyba kończy mój związek

Gość gość
Tez bym wolala ze schroniska,bo szkoda zwierzaków..sa porzucone i smutne

Gość gość
to weźcie dwa. Sprzątania tyle samo

Gość gość
Ja mam wprawdzie koty, ale też takie biedulinki - jedna adoptowana, a dwa pozostałe prosto z ulicy. Kocham ****ardzo. Schronisko to jak więzienie, a zwierzaki siedzą tam za fakt, że się urodziły :(

Gość gość
Na c***j mi pies ze schroniska ze zwichniętą psychiką? Mam spędzić lata na psychoterapię jakiegoś kundla?

Gość gość
w schronisku też można znaleźć rasowe psy...

Gość autorka gość
nie potrafię tego zaakceptować, to dla mnie niemęskie że chłopak musi sobie dobrać rasowego psa, ja chcę dać jakiemuś porzuconemu pieskowi miłość a nie kupować, wszyscy w mojej rodzinie adoptowali zwierzęta

Gość gość
gdybym brała psa, to tez tylko ze schroniska

Gość gość
nowy szczeniak z normalnej hodowli a nie jakieś odrzutki, które doświadczyły jedynie cierpienia w życiu. Potem taki pies jest p*****lnięty i się dziwnie zachowuje.

Gość gość
Poza tym w schroniskach nie ma psów rasowych!!! Pies rasowy kosztuje 3tys minimum i myślisz, że ktoś takiego w********i za drzwi czy odda za darmo. No pomyśl. Co najwyżej kundel, który przypomina rasowego psa, bez rodowodu.

Gość autorka gość
dla mnie coś takiego pokazuje ze człowiek nie ma empatii i nie jest dobra osoba, dla mnie to koniec

Gość gość
słabe prowo. 2/10 ci daje. Postaraj się bardziej next time.

Gość autorka gość
to nie jest prowo, czy są tu osoby które myślą podobnie?

Gość gość
Zgodzę się z autorką. Tylko osoba nie mająca pojęcia o psie myśli że trzeba wydawać masę forsy na lata leczenia. Co do posiadania (jeśli koniecznie) to poszukaj funddacji które opiekują się tylko tą daną rasą jaka was interesuje. To też jakby w rodzaju schroniska, różnica polega na tym że są traktowane jak domownicy. Inna atmosfera. Często, opłata jest minimalna (jak w schronisku).

Gość gość
i takiego ze schroniska nie z**********z metalowym prętem bo one w dupsku czipy majo

Gość gość
Fundacja Boksery w Potrzebie zajmuje sie porzuconymi bokserami .Codziennie czeka ok 30 bokserow do adopcji

Gość gość
ja tez bym pogoniła takiego co by się uparł na rasowca.mam psine ze schroniska i jest najlepsza na swiecie,a poprzednia byla z ogródka sąsiadów ;) www.siepomaga.pl

Gość gość
ja miałam rasowca, ale on był wzięty pod dane cele - pies myśliwski i uczestinczył on w polowaniach. i wbrew pozorom...te rasowce nie musze wcale być dobrze traktowane, akurat hodowla bylo ok, ale jest mnostwo pseudohodowli. ogólnie powinni to wszystko uregulować