Gość tuśka9 Napisano Kwiecień 25, 2014 hej:) czy ktoś by mógł mi powiedzieć co może robić 22 letnia dziewczyna (niestety aktualnie samotna) w warszawie? głupio iść potańczyć samemu czy na koncert, a za bardzo nie wiem co mogę robić by się nie zanudzić w piątek ;D ;p może jakieś rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scott Poniatowsky 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 Rób to, na co masz ochotę. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuśka9 Napisano Kwiecień 25, 2014 no tak :D łatwo mówić ale no nie wiem może są jakieś miejsca gdzie można poznać ciekawych ludzi?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość granata Napisano Kwiecień 25, 2014 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dekalogowata 103 Napisano Kwiecień 25, 2014 Juwenalia się zbliżają, jak masz odpowiednią gadkę i pomysł na siebie, to nie dość, że poznasz wielu ciekawych ludzi, to i możesz się napić za friko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2017 hej korzystacie z takich wyszukiwarek jak ta tutaj? http://mlodzinadorobku.pl/co-robic-w-wolnym-czasie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Odrinea Napisano Maj 26, 2017 Dzisiaj na ul. Olkuskiej 7 odbędzie się koncert wspaniałej wokalistki Angeliki Anozie w lokalu Wine&Coffee House . Będzie można tutaj skosztować m.in przepysznego musującego wina i dobrze zjeść. Więcej info tutaj https://www.facebook.com/events/1681025008869512/?acontext=%7B%22ref%22%3A%22106%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D Nie może Was zabraknąć : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eskpert Napisano Luty 9, 2018 idź do escape roomu - nowe miejsce z zupełnie świeżym klimatem to Master of escape, www.masterofescape.pl - osobiście polecam, bardzo ciekawy pokój zagadek, który zbiera najlepsze recenzje od momentu powstania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwóch cafe 8 Napisano Grudzień 6, 2021 Dnia 25.04.2014 o 20:20, Dekalogowata napisał: Juwenalia się zbliżają, jak masz odpowiednią gadkę i pomysł na siebie, to nie dość, że poznasz wielu ciekawych ludzi, to i możesz się napić za friko. Easy Livin' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach