Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś z was zamawiała tabletki z women on web?

Polecane posty

Gość gość

Jak wygląda procedura, ile to kosztuje i czy po zażyciu tabletek bardzo się krwawi?

Gość gość
Moja koleżanka zażyła, przy dość niskiej wadze i wzroście ponad 170 bardzo źle to przeszła, mocno krwawiła, pod koniec zemdlała, dwa dni nie była w stanie normalnie funkcjonować bo była bardzo słaba,ale poza tym wszystko tak jak powinno pójść. Z przesyłką nie było problemu co do kosztów to chyba jest napisane na stronie.

Gość gość
Tez bym chciała sie dowiedzieć. Slyszalam ze niedawno byly problemy z przesylkami bo zatrzymywali je na granicy i policja sie interesowala zamawiajacymi. Ja bym chciała zamówic taka paczke na zas. Na razie nie mam w sobie obcego ale roznie sie w zyciu trafia.

Gość gość
no co nikt nie zamawiał tabletek poronnych?

Gość gość
Taaa, na zaś. Na zaś to sobie zakup zapas gumek albo escapelle, a nie środki aborcyjne. PS. I tak wiemy że jestes tu po to, żeby zasiać zamęt.

Gość gość
akurat środki aborcyjne mi się przydadzą i tobie floro nic do tego, może nie lubię żreć tabletek, a gumki są niekiedy zawodne. nigdy nie wiadomo kiedy się trafi niechciany kłopot, a z tabletkami pod ręką zawsze się człowiek pewniej czuje.

Gość gość
25.04.14 Co robi kobieta która nie chce mieć dzieci na forum dla matek? ??

Gość gość
szukam informacji o tym czy dziala juz women on web, a na forum moge byc jakim chce, wpisujac w wyszukiwarke wyskakuja rozne fora zwiazane z women on web, kiedys tam moze i chce miec dzieci ale na razie zdecydowanie nie!