Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena77766

Ciągle wspominam byłego.

Polecane posty

Gość Milena77766

Piszę tutaj o tym bo kompletnie nie wiem co mam zrobić. Otóż z moim byłym byłam parę tygodni.Był on moim pierwszym chłopakiem. te pierwsze rozstanie bardzo przeżywałam do póki nie poznałam Rafała. Jesteśmy ze sobą w sumie 3 lata a ja od roku myślę o byłym. Kocham Rafała - to pewne,ale są dni kiedy nieustannie wspominam Karola :/ Nie chcę o nim myśleć,ale te myśli same mi się nasuwają. To jest już chore,nie mogę na niczym się skupić. Wystarczy,że usłyszę piosenkę,która od razu mi się z nim skojarzy i przez cały dzień chodzę zamyślona. Przyznam Karol jest mi do dzisiaj kimś ważnym,to on był pierwszym moim chłopakiem,ale do cholery jasnej nie potrafię nie myśleć o nim.Wiem,że on ma dziewczynę i są ze sobą rok i jest szczęśliwy co mnie bardzo cieszy,ale nie wiem co mam zrobić,aby myśli związane z nim odeszły w niepamięć.Czuję się źle z myślą,iż mając chłopaka,którego kocham wspominam byłego... ;((( To jest dla mnie takie uciążliwe i nie potrafię od tak nie myśleć o Karolu... Proszę o pomoc bo duszę to w sobie od dłuższego czasu i siada mi już psycha,...

Gość ewuniabunia
Czytając Twój wpis na tym forum przypomniałam sobie identyczną sytuację z przed lat. Zapewne jesteś młoda osobą,więc jedyne co Ci moge poradzić to to abyś zaczęła doceniać dni spędzone ze swoim obecnych chłopakiem,skup sie wyłącznie na nim.

Gość gosc5555
Nie Ty pierwsza i ostatnia. Samo przejdzie