Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto miał dzisiaj gorszy dzień??

Polecane posty

Gość gość

- Stoję w kolejce za jakąś idiotką z 15 minut. Bo ona sprawdza, wybrzydza, chyba cały towar wymacała i się wypytała zanim kupiła. Myślałam że mnie tam trafi. - Wracałam autobusem, zaczęło lać, nie mogłam przejść przez ulicę bo jakaś baba znów jechała jakby nie mogła, korek się zrobił w sensie powolutku jechał rząd aut a tu lunął deszcz jak z cebra. Błyskawice, grzmoty..masakra. A do domu miałam 4 minuty drogi ale zanim przeszłam przez ulicę w jedną i drugą stronę dotarłam w 10. Byłam cała mokra. Włosy, ciuchy, bielizna, kapało ze mnie. Byłam tak zła ze rzuciłam torebką i rozwaliłam telefon, który wrócił z naprawy. - Siadłam na neta z***** mi się laptop!!! Może być gorzej?

Gość patrrrrr
Ja bo kanar mnie spisał i startna jestem 70zł gdyż zapomniałam skasować biletu! qrwa! aaaa blondynka ze mnie :P

Mogli Cię napaść, mógł Cię potrącić pijany kierowca, mogłaś się potknąć w ulewie i skręcić kostkę... No, ale Ty ZMOKŁAŚ! Przerażające.

Gość gość
O, Lomu... chodziły plotki, że nie żyjesz.:classic_cool:

Gość gość
Tak bo tylko o zmoknięciu napisałam. Taaa i mógł na mnie spać zaginiony boing...albo mogło mnie porwać ufo..weź

Gość stefek 4
kafe spadło na psy 10 lat temu było inaczej

Gość gość
dobrze że cię piorun nie trafił ale wtedy przynajmniej telefony byś nie zepsuła ani laptopa.

Gość lalusia lilusia
a ja zachorowałam, lezalam dziś z goraczka i bol glowy rozsadzal mi czache :O