Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie dla facetow

Polecane posty

Gość gość

ile panowie byście zapłacili kobiecie która jest dziewica za seks?

Gość gość
Chcecie zepsuć dziewczynę? Bądźcie mężczyznami- kobieta

Gość gość
a czemu uważasz że zepsuć?

Gość gość
bo jeste eunuchem i niegroźnym

Gość gość
ani grosza to ona by mi musiala zaplacic :classic_cool:

Gość gość
Nic bo płacenie za seks jest dla faceta upokarzające, poza tym seks z dziewicą jest kiepski.

Gość Taki_jeden_964
30 zł.

Gość gość
Jaki prawdziwy facet bedzie placil kobiecie? Moze to pytanie bylo do facetow homo? Uprzejmie drogie Panie zauwazcie, ze placenie za kupiony chleb w supermarkecie ciezko nazwac podniecajacym, wiec dlaczego mialoby podniecajacym byc placenie za cos innego?

Gość gość
Za 5 stówek może i bym to z dziewicą zrobił, choć nie wypada aby facet brał kasę za seks, ale skoro dziewica, to nie buli ;)

Gość gość
Oj durni Wy, durni :p

Gość gość
Zaplace 1000

Gość gość
"płacenie za seks jest dla faceta upokarzające" to mnie bardzo rozbawilo naprawdę? przeciesz faceci płacą prostytutka za seks czyż nie? każdy facet jest jakis nienormalny.

Gość lanser
myslisz nad zostaniem prostytutką i tworzysz biznes plan :D ?

Gość HHAH TITAN sBIG 666
Patologia największa rozmnaża się w największej liczbie! Patologia jest podstępna i cicha! PiS to patologia największa!

Gość gość
Jakiś czas temu seks z dziewicą kosztował mnie ok. 10zł... dwa piwa musiałem jej postawić aby się do mnie przekonała... no i 7zł koszt prezerwatyw, w sumie trochę za drogo wyszło jak na tak marny seks :/

Gość gość
"przeciesz faceci płacą prostytutka za seks czyż nie" x za seks płacą tylko nieudacznicy, żaden, podkreślam żaden normalny facet nigdy nie zapłaci za seks, bo dobry seks i kasa nie idą w parze, bo tam gdzie kasa nie ma pożądania. A tak na marginesie, to pisze się "przecież" a nie "przeciesz".

Gość gość
Tobie gosciu tylko prostytutki w glowie nie znasz zycia

Gość gość
Faceci płacą za seks ale nie wszyscy przecież, i zgadzam się że jest to upokarzające. Pomijając skrajne przypadki to nie wyobrażam sobie, że jako młody, po 30tce, nie ułomny mężczyzna musiałbym być tak zdesperowany żeby korzystać z usług prostytutki. Nikogo nie potępiam, rozumiem, że niektórzy tak wolą, ale ja bym się nigdy nie zdecydował. Myśl o tym, że kobietę mogę zachęcić do siebie tylko pieniędzmi jest fatalna. A co do dziewictwa, kilka razy mi się zdarzyło, że dziewczyny chciały ze mną stracić dziewictwo i zawsze starałem się tego uniknąć. Moim zdaniem facet przyjmuje na siebie bardzo dużą odpowiedzialność - to jej pierwszy raz w końcu, po drugie nawet jak dziewczyna świadomie wybiera to później pojawiają się emocje, a po drugie nie ma w tym nic fantastycznego bo przecież dziewczyna nie ma kompletnie doświadczenia i jest spięta. Tak jak seks z prawiczkiem pewnie nie należy do emocjonujących, tak seks z dziewcą technicznie nie porywa.

Gość gość
ale z was c***y naprawdę żal mi was wszystkich

Gość gość
Gosciu ona nie napisala ze jest prostytutka moze ptrzebuje ruch pieniedzy bo jest chora a ja bym jej I tak dal moze nawet bez seksu bo mam gest a moze ona jest w potrzebie no ale 30 lat to nie znasz jeszcze zycia tylko jestes narcyzem

Gość gość
"gość "przeciesz faceci płacą prostytutka za seks czyż nie" x za seks płacą tylko nieudacznicy, żaden, podkreślam żaden normalny facet nigdy nie zapłaci za seks, bo dobry seks i kasa nie idą w parze, bo tam gdzie kasa nie ma pożądania. A tak na marginesie, to pisze się "przecież" a nie "przeciesz". " ­ w tak krotkim zdaniu tylko 1 blad znalazles? tak na marginesie, jak juz poprawiasz to wszystko albo nic:P

Gość gość
Jestes bardzo ograniczony I samolubny

Gość Taki_jeden_964
ale z was c***y naprawdę żal mi was wszystkich xxx Inaczej nie mam szans na dziewicę. Muszę zapłacić.

Gość gość
ja bym dał nawet 2,50! :classic_cool:

Gość hej nie spodziewałam
się aż tylu komentarzy naprawdę no dobrze już wyjaśniam. TO JEST TYKO TAKI ŻART!!!!! ja siedziałam sobie i tak myślałam - co wymyślić by było śmiesznie - i wymyśliłam właśnie taki temat a wy wszyscy myśleliśche że ja tak na poważnie. czasem jak czytam te wasze tematy i komentarze to śmiać mi się chce. nie ważne co kto by tu napisał a wy myślicie że to jest prawda. ja wymyśliłam to ponieważ chciałam sprawdzić jaka będzie reakcja na właśnie taki temat.

Gość hej nie spodziewałam
ktoś mi pisze że ja bym miała mu zapłacić to jakieś chore a co on niby ma że ja bym miała mu płacić? facetom już jest coraz gorzej naprawdę!! nikt nie pomyślał że jest to prowokacja??

Gość gość
To się nazywa prowokacja, dziecino.Chyba nie znasz tego słowa, skoro nie spodziewałaś się tylu reakcji zamieszczając temat na publicznym forum. Naprawdę nie zauważyłaś postów mówiących wprost, że to prowo?