Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest szansa na obnizenie alimentów?

Polecane posty

Gość gość
Ona nie kwalifikuje sie do alimentów z FA.

Gość gość
szpital jest od podatawowych badan przesiewowych a nie od udowadniania ojcostwa.jak ktos chce to niech sam robi badania na swoj koszt. ludzie sa dorosli.wiedza co robia.a idac z kims do lozka bez zabezpieczenia jest szansa na poczecie.widac maz autorki sypial z matka dziecka skoro poczuwal sie do ojcostwa. a lat mam wystarczajaco.wiem czyje dziecko wychowuje:-) i mam siostre wiec ona na nieswoje dziecko tez lozyc nie bedzie.no chyba ze role sie odwroca i to mezczyzni beda rodzic.:-)

Gość gość
ale KOBIETY sa stronnicze - kuwa mac ;/ co za IDIOTKI ;/

Gość gość
Jeszcze jakby to bylo jego dziecko, to nie mialabym nic przeciwko. Ba sama wymyślałam różne atrakcje jak sie widywaliśmy. Ale to nie jego dziecko i tyle. Nie mam ochoty placic na obce dziecko.

Gość gość
700zl to nie jest dużo. Wy zdajecie sobie sprawę ze w obowiązku alimentacyjnym nie chodzi tylko o rowny podzial co do 1 zl ile wydajemy na jedzenie kosmetyki lekarstwa ubrania, ale tez np. gdy matka zostaje sama z dzieckiem musi mu zapewnić opieke- i tu dochodzi koszt opiekunki, nie wiem jak można zrobić dziecko a później mieć je w duupie

Gość gość
Dopóki nie macie papieru stwierdzającego oficjalnie że to nie jego dziecko sądu nie bedzie obchodzila wasza sytuacja materialna i koniec.W sądzie liczą się fakty a nie domysły.Masz papier,idziesz nie masz..nie masz nic do gadania.Jsk to jego dziecko,niestety musi płacić.

Gość gość
700 zl to nie dużo? na 1 dziecko? no nie wytrzymam! to czasem połowa pensji!a matka? nic nie musi bo urodziła? pasozyty!

Gość gość
obniżcie, bo 700 zł na tak małego gówniarza to przesada, 300-400 zl to już wystraczajaco, a matka to co, święta krowa, też niech daje 300-400 zł i za 600- 800 zl nie jedna dorosła osoba żyje. A jak matce żle to niech odda do domu dziecka

Gość gość
no tak nie ma papierka to nie ma prawa facet sie burzyc bo placi na obce dziecko - no z******te myslenie ;/ KOBIETO STAN PRZED SCIANA I WALNIJ SIE W TEN GLUPI LEB! w polsce jak sie od razu nie udowodni e nie jest sie ojcem do tych 6 miesiecy po porodzie to mega trudno udowodnic ze nie ejst sie ojcem dziecka. kobieta smieje sie facetowi w twarz, sama mu powiedziala, ze dzieck onei ejst jego i co TWOIM ZDANIEM IDOTKO to jest fer, ze usi placic na obcego BEKARTA ?

Gość gość
Jakiego obcego? To ze znalazl inna pannę i zostawil dziecko to juz znaczy ze jest obce? Trzeba bylo sie zabezpieczać!

Gość gość
jest obce bo nie jest jego ojcem biologicznym

Gość gość
co za pieprzone HIPOKRYTKI, "facet mogl sie zabiezpieczac","mogl zaprzeczyc ojcostwu do 6 miesiecy", "mogl sie domyslec" ... JESTESCIE PARSZYWYMI IDIOTKAMI! Skoro byli malzenstwem, skad faceto mogl podejrzewac, ze dziecko jest nie jego ? Ponoc w malzenstwie trzeba sobie UFAC, o czym non stop na tym portalu trabicie. Ale co sie dziwic, jak co jedna na erotycznym wypisuje jak to zdadzila swego partnera. NiechPLACI NA DZIECKO ... hmmm ciekawe, na tym portalu co jedna burzy sie jakbyły łoży na swojego dzieciaka z poprzedniego malzenstwa, a tu nalgle takie MADRE BY PLACIL NA NIE SWOJE DZIECKO!

Gość gość
Bo większość co sie tutaj wypowiada do samotne matki które ciągną jak najwięcej kasy od bylych. Uznają ze tata to bankomat! Nienawidze takich bab!

Gość gość
Wedlug mnie jest szansa, a sad powinien obniżyć alimenty do 50 zl!