Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odzywka mojej teściowej

Polecane posty

Gość gość

Jak wiadomo moje dziecko nie je słodyczy. Nie podaje mu więc nie zna smaku. Ale ostatnio teściowa przegieła. Dałą małemu kinderczekoladę. Mały ma 3 lata. Jak jej zwróciłam uwagę że od tego popsują mu się ząbki i będzie gruby oraz wyrobi mu złe nawyki żywieniowe to wypaliła do mnie przy wszystkich, że w ten sposób wychowała 6 dzieci i wszystkie zdrowe i szczupłe i zęby mają mocne. Popłakałam się a mąż nawet nie stanął po mojej strnie tylko nazwał mnie głupią histeryczką.

Gość gość
I bardzo dobrze teściowa zrobiła. Co ty myślisz że twoje dziecko nigdy nie pozna smaku czekolady bo ty masz takie widzimisię.

Gość gość
To moje dziecko i to ja decyduje co będzie jadło i jak często.

Gość gość
Wiesz nie przesadzaj. Dzieci moga jesc czekolade w rozsadnych ilosciach. Znam tak jedna co jajecznice robila na kropli olej6 dla dziecka.

Gość Było miło
Widać jaka jesteś głupia.Nie powinnaś mieć dziecka ze swoim idiotycznym wychowaniem.Popieram teściową.Nie dziwi mnie że nie masz poparcia u męża.

Gość gość
A sama nigdy nie żarłaś czekolady, ze dziecku żałujesz? Try lata i zero przyjemności kulinarnych- współczuję maleństwu

Gość gość
Ja pierdziele mój syn zjada codziennie słodkie czasami ma już dość i wychodzi mu bokiem ! Nie jest grubi a ząbki ma zdrowe i myje je codziennie, dziwaczka z ciebie jak nic .

Gość gość
Wyobrazacie sobie to dziecko w szkole jak kolega urodziny miał będzie i cukierki przyniesie :D a jej dziecko w szoku ucieknie :)

Gość gość
zadna babcia NIE MA PRAWA podwazac autorytetu matki/ojca, a to wlasnie zrobila. Nie zgadzaj sie na to, by karmila dziecko bezwartosciowymi slodyczami, skoro sobie tego nie zyczysz. Musisz sprawe postawic jasno.

Gość gość
straszna dziwaczka w dodatku krzywdzi dziecko niewinne :( Rozumiem, że twoje dziecko nie zna przyjemności. Jestem fanką zdrowego trybu życia, kocham sport, ale choć nie nadużywam słodyczy rozumiem, że od czasu do czasu są wskazane, poprawiają uśmiech na twarzy. Ty musisz być bardzo zgorzkniałą mamą :)

Gość gość
Uważam, że babcia nie powinna się wtrącać, ale drugiej strony na jej miejscu też bym nie wytrzymała :)

Gość gość
Dokładnie strach przed słodkim bo mamusia zakazała ! Wszystko jest dla ludzi . Dostanie czekoladę to będzie się kwasić bo nigdy nie poznał jej smaku ;/

Gość gość
Juz kiedys byl podobny temat..Tylko nie fiksuj z jedzeniem jak ta,co pare dni temu zaglodzila dzieciaka..Dziecko to nie pies,nie bedziesz go targala na smyczy i dyktowala co ma jesc.Poki co owszem,ale jak wystartuje do szkoly,to kupi sobie zakazany owoc przy pierwszej nadarzajacej sie okazji.Od 1czekolady utyje i popsuje sobie zeby?Przeciez nikt nie pcha w niego slodyczy kilogramami.Wystarczy zachowac zdrowy rozsadek i tyle.Nie kumam matek,ktore robia dziecku szlaban na mieso,slodycze,maja swira na punkcie ekologii i wszystkich tym terroryzuja.Albo wariatki,ktore postanowily schudnac,wiec cala rodzina musi zrec to co one.Dziecinstwo ma swoje prawa,uroki,male przyjemnosci..I takim urokiem jest wlasnie palaszowanie slodkosci.Odbierac swemu dziecku prawo do zjedzenia czasem kawalka czekolady..Fanatyczka.I to rabnieta.