Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Dlaczego niektórzy ludzie krytykują coś czego nie rozumieją, np. metal?

Polecane posty

Kazdy jeden prostaczek, co nic nie wie na temat tej muzyki, jej bogactwa, tego jak proces jej tworzenia jest wymagający, musi sie wymądrzać, ze to "darcie mordy" itd. :) Wiem, ze ambitna muzyka, trudna w odbiorze jest za trudna do zrozumienia dla prostaczków, ale czemu krytykują coś czego nie rozumieja, na czym kompletnie, zupełnie sie nie znają i z czym prawie w ogóle nie mieli styczności. To jakiś absurd. // // // //

Gość gość
A co tu w metalu rozumieć ? To bardzo prosta "muzyka "

Gość gość
Metal to ciężka muzyka. Mnie np boli od niej głowa, nawet jak słucham cicho, nie nadaje sie do niej. Nie mogłabym jej słuchać codziennie, bo na tabletkach przeciwbólowych bym zbankrutowała. Ludzie już tacy sa, ze krytykują coś co im się nie podoba. Nie chcą tego nawet poznawać. "Metalowcy" np krytykują muzykę techno a też tak naprawde jej nie znają. Często mówią, ze to muzyka bez wartosci. Każdy jest inny i ma inny gust i upodobanie. Wydaje mi sie ze muzyka odzwierciedla tez nasz charakter. Każdy rodzaj muzyki wpływa inaczej na różne typy osób. Metal, który mnie drażni, doprowadza do migreny inną osobę może relaksowac i odprężać