Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfdh

Randka z kobietą

Polecane posty

Gość nfdh

Hej. Jutro mam swoje 8 spotkanie z dziewczyną i piszę do was, bo mam pytanie co polecacie w taki piękny popołudniowy jutrzejszy dzień ? Jakie macie pomysły? Fajnie by było aby nasze spotkanie nie toczyło się tylko w okół rozmowy, a jakaś aktywność sportowa by się przydała.

Gość gość
jeśli nie było jeszcze seksu to myślę, że czas najwyższy

Gość nfdh
Najpierw związek, później seks :) Opanowany jestem. Jakieś inne pomysły oprócz seksu ? ;]

Gość gość
Ten seks to będą upraiac na ławce w parku.

Gość gość
Opanowany jestes?Ale ja czuję co innego;)

Gość luminers
Jeśli chcesz jakieś fizyczne aktywności, to może badminton w parku? Fajna sprawa, często widzę w parku pary grające w to. Luźna aktywność fizyczna, bez stresu, niewielkim kosztem pewnie można zakupić sprzęt, a myślę, że to fajna sprawa. Ale jeśli wchodzi w grę coś oprócz sportu, ale aktywne spędzanie dnia, to proponowałabym spontaniczny wyjazd. Nie wiem czy każdemu się coś takiego podoba, ale mi bardzo. I facet, z którym ostatnio zaczęłam się spotykać, dobrze o tym wie. Nie dość, że spontaniczność była jedną z cech, które połączyły nasze profile na mydwoje, to jeszcze o tym rozmawialiśmy. I na którejś randce postanowiliśmy pójść za radą Maryli Rodowicz, poszliśmy na dworzec i postanowiliśmy "wsiąść do pociągu byle jakiego, nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet", wsiedliśmy w pociąg, który pierwszy przyjechał na stację. Dla mnie tego typu "wycieczki" są bardzo atrakcyjne, nie wiem jak Twoje dziewczyna się na coś takiego zapatruje, ale osobiście polecam tego typu wyjazdy ;)

Gość gość
autorku zalosny jestes pytasz sie co masz z laska robisz, ile ty masz lat 13 ? moze najpierw szkole skoncz a potem mysl o randkach:O dzisiejsi faceci to kupa gowna w glowach siano:O zyg!