Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie sikac

Polecane posty

Gość gość

na waszego faceta?

Gość gość
W obecnosci to tak bo się nie wstydzę lecz nie mamy potrzeby sikać na siebie.

Gość gość
Lubię piss w wykonaniu Pani, na mnie-do ust, na cialo; też smakować ten "złoty deszczyk" w trakcie lizanie myszki-zaskoczenie na początek a później gorący koktajl. Kiedyś na spotkaniu Pani już podczas wstepnego obmacywania gdy miała majteczki ma sobie popuscila nieco z podniety w nie - ja zacząłem lizac i ssac Jej myszke poprzez te majtusie, ssac mocniej spowodowalem że zrobiła mi frajde i dalej zesikala mi na twarz,spijalem wciąż tylko odsunąłem majtki do ostatnich kropelek. Później była minetka i normalny stosunek ale od owej pory piss zaczął bardzo podjarac mnie..... Też super gdy ja klecze robiąc minetke a Pani /obie naraz/ "olewaja" mnie od góry na twarz do ust!!! Właśnie szukam dziś takich Kobiet Pani ktore kręci taki klimat,pewne może nietypowe potrzeby ale to mile i fascynuje w trakcie sexparty. Lubię crossdressing, naturyzm, klimaty bdsm, miejsca nietypowe, też sexparty w grupie /robi cieplo to na łonie natury,plaża naturystow, też foto i filmy w trslcie/, etc. Liczy sie zdrowie bezpruderyjnosc dyskrecja i poszanowanie zdania innych.... Ktoś wcześniej poruszył temat leginsow,noszenia majtek pod nimi - moim oczom+mi samemu / faceci są wzrokowcami w 80%/ bardzo podoba, podnieca widok przebijajacych majteczek zarysujacych kształt pupy, opinajacych ją a już idąca Panienka w przeswitujacych leginsach /spodniach/ z owa sexi pupa i widocznych majteczkach to super, podjarka dla koneserów i...mojego Belmonda :-))))) Rasumujac Kobieta zawsze sexi wygląda a bardziej sexi zdobi odpowiednią szata!!!! Czekam więc na podobna wymianę zdań,może osobista w realu wymianę opinii jak i podziwiania takich Kobiet!!!