Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmowa rekrutacyjna.Dlaczego się nie odezwali?????

Polecane posty

Gość gość

Wciąz zadaje sobie to pytanie. Pracuje w banku na detalu.Ale poszłam na rozmowe rekrutacyjną do innego banku na stanowisko doradcy msp.Zabrzmi to nieskromnie ale rozmowa poszła mi dobrze.Szukali 100 doradców!!Wiec dużo.Miałam mase dyplomów potwierdzających osiągniecia wobecnej pracy,byłam też pracownikiem roku. Mieli odezwać się za dwa tygodnie.Czyli do środy,niestety odzewu brak. Co więcej ogłoszenia pokazują się dajej.Jedno ukazało się dziś i widze że zmniejszyli wymagania bo wczesniej oczekiwali wyższego teraz średnie lub wyższe... Troszke mnie to martwi,bo nie wiem co zrobiłam zle.Niby mam prace ale na prawde chciałam pracować u nich

Gość gość
to wyślij jeszcze raz cv, co ci zależy

Gość Rafałek__
To proste. Ty nie popełniłaś błędu. Dzisiaj pracodawcy szukają ludzi, którzy mają niskie wymagania finansowe. Ty okazałaś się zbyt ambitną osobą, dlatego zrezygnowali z Ciebie. Obawiali się zbyt dużych kosztów związanych z wynagrodzeniem. Jesteś dla nich za droga.

Gość gość
Rafalek masz racje. Teraz szukają za najniższa krajowa. PO rządzi. Efekty jak widac. Ehh... szkoda słów. Za czasow PiS mialam prace a teraz g...

Gość tithou
a może doszukali się jakichś mankamentów, mnie nie przyjęli bo poległam na rozmowie po angielsku, ale poszłam na kurs w speak upie i po pół roku przyjęli mnie oferując wyższe wynagrodzenie może też o to chodziło twojemu przyszłemu niedoszłemu pracodawcy?....

Gość gość
Może mają kiepskich rekruterów i nie potrafią się zachować, albo święta wydłuzyły im proces rekrutacji. Dostałaś wizytówkę od osoby która z tobą rozmawiała? Zadzwoń do niej w poniedziałek i zapytaj o wynik rozmowy rekrutacyjnej.

Gość gość
Jasneee...za czasów PIS bylo lepiej bo mialas prace:O Bylo to samo ,tylko tak sie zlozylo ,ze akurat mialas prace.A PIS nie ma z tym nic wspolnego.Ja pierdziele co za myslenie

Gość gość
10:36 - za PiS było lepiej - sprawdź wskaźniki bezrobocia i system wsparcia dla rodzin. Ale nie ma to jak pluć na PiS, bo w Tefałenie tak powiedzieli. Szkło kontaktowe już obejrzane?

Gość gosciowa
Za pisu to do więzienia wsadzili nawet niewinnych

Gość gość
gość 10:36 - za PiS było lepiej - sprawdź wskaźniki bezrobocia i system wsparcia dla rodzin. Ale nie ma to jak pluć na PiS, bo w Tefałenie tak powiedzieli. Szkło kontaktowe już obejrzane? xxx nie fafluń sie! teraz wygra PiS i zobaczysz jak będzie w Polsce wspaniale!

Gość gość
za PIS było lepiej, popatrz na wskaźniki - a ty teraz, kretynie popatrz, w jakim momencie wypadły rządy PIS i innych ekip. podpowiem - kiedy Polska wstąpiła do Unii Europejskiej, a kiedy zaczął się kryzys. jesteś ekonomicznym głąbem, więc stul pysk i siedź w swoim zadupiu dolnym grzebiąc nogą w ziemi, bo do tego się tylko nadajesz.

Gość gość
moze cie nie pociesze ale moj maz przepracowal w banku 15 lat ma wyzsze wyksztalcenie doswiadczenie i jest jak to sie ladnie mowi reprezentacyjny . jego oddzial przenosi sie ro Rygi a on zostal na lodzie i tez nikt go nie chce bo albo jest ze madry (czytaj za drogi) albo za glupi albo za stary (45 lat)

Gość gość
duzo rzeczy moglo soie stac mogli zbugic twoje info albo bylas za ladna to i tamto no spoko nie przejmuj sie a i czasami tak sie zdarza ze dzwonia po kilku miesiacach bo mi sie to przytrafilo na serio :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ