Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciuchcia

przyjaciółka nie dopuszcza mnie do swoich znajomych

Polecane posty

Gość ciuchcia

co taka kobieta może mieć w głowie? znamy się od dziecka i zawsze było to samo. zawsze chciała pokazać mi jak jest ode mnie niezależna, znajdowała nowych przyjaciół i koniec końcem zawsze płakała mi na ramieniu... rozumiem że poznawać nowych ludzi można i trzeba, ale nigdy nie zrozumiem, dlaczego nigdy nie chciała mnie to żadnych swoich znajomych dopuścić? w latach szkolnych kończyło to się na siadaniu na siłę między mną a nową osobą, tak, bym ja nie mogła nawet się przedstawić, oraz przekładaniu spotkań ze mną na spotkania z jej nową przyjaźnią. ale ta dziecinada trwa do dzisiaj... nieraz mam wrażenie, że gdybym przypadkowo weszła do pomieszczenia gdzie są jej znajomi, wyprowadziłaby mnie siłą. nie rozumiem tego o tyle, że ja w przeciwieństwie do niej jestem osobą skrytą i niepewną siebie, która trudno nawiązuje nowe znajomości. zawsze, gdy to ja kogoś poznałam, ona albo wpieprzała się w tą znajomość, albo twierdziła, że ta osoba jest dziwna i zniechęcała mnie do niej. i tak od lat wychodzi na to, że ja spotykam się tylko z nią, a ona z wieloma ludźmi... dodam, że ma tendencję do koloryzowania i zmyślania byleby błysnąć przedemną nową znajomością... a doskonale wie, że ja przez samotność przez lata leczyłam się na depresję... błagam, pomóżcie mi ją zrozumieć... kiedyś myślałam, że jest zazdrosna o moje "sukcesy" (których praktycznie nie ma) lecz teraz mam wrażenie, że moje gadanie, że nic mi nie wychodzi tylko ją podbudowało... przyjaźnimy się 15 lat, ciężko byłoby to skończyć..

Gość gość
Chce żebyś czuła się gorsza

Gość i ty Brutusie
a ma taki obowiazek? nie

Gość gość
w kontakcie z nią stawiaj twardo granice, i nie nazwyaj jej przyjaciolka skoro ona nie jest wobec ciebie fair

Gość gość
co to za przyjaciolka? :O wez sie w garsc, poznaj nowych ludzi, miej znajomych, a nie badz na jej uslugi i humorki.