Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olal mnie po seksie

Polecane posty

Gość gość

Scenariusz znany jak świat, a ja jednak miałam nadzieję że może cos z tego będzie, poznaliśmy się na internecie 3miesiace temu . Ja go uprzedzalam ze nie interesuje mnie seks bez zobowiązań, a jednak stało się, spotkaliśmy się i zrobiliśmy to, nie chciałam tego, mówiłam z 10razy ze nie mogę przekroczyć granicy, kilka razy przerywalsm i się odsuwalam od niego mówiąc ze nie jestem gotowa ale on nie słuchał, prowokowal mnie i w końcu uległam . Teraz się zedreczam ze mnie olal a ja się czuje jak idiotaka ze dałam się przeleciec obcemu facetowi o którym nie wiem prawie nic.

Gość gość
a to nie był g***t?

Gość gość
na to mi wyglada

Gość brunet  z Olsztyna
CHYLĘ CZOŁA przed jego profesjonalizmem !! Szacun !! :):)

Gość gość
To nie był g****** Sama z nim wsiadlam do auta, i pojechałam na przejażdżkę, milo rozmawialo nam się a później zaczął mnie dotykać, całować, mówiłam ze nie chce przekroczyć granicy ale mnie nie słuchał, strasznie się nakręcił. Późnej wyjął gumkę, Ja z jednej strony byłam przerażona a z drugiej tez miałam ochotę ale nie chciałam żeby doszło do tego. Przerwałam w ostatniej chwili to mi powiedział żebym się nie wyglupiala bo będzie fajnie i w końcu mu pozwoliłam

Gość gość
Jestem teraz zła na siebie strasznie

Gość gość
moze sie odezwie jeszcze :)

Gość gość
Zapytał tylko czy dotarłam do domu. A wczoraj cały dzień cisza wiec się nie odezwie juz

Gość gość
to czemu dajesz doopska na pierwszym spotkaniu?

Gość gość
A może mu tylko o to chodziło.... Tzn wiesz chciał cie bzyknąć i dostał co chciał wiec nara.... To prawda stara jak świat że faceci jeżeli za szybko dostaną to równie szybko sobie odpuszcza taka pannę a czemu tak jest to nie wiem nie jestem facetem ale od zawsze trzymalam się głownie z facetami i z tego co zauważyłam to jeżeli kobieta chce z kimś być to nie powinna za szybko mu dać bp faceci szukając sobie dziewczyny w żadnym wypadku nie zwiarzą się z ta która dała mi w pierwszej narażonej sytuacji.... Szczerze sama jak byłam młoda hmmmm w sumie młodsza bo mam 25 lat:-) łudziłam się że tak nie jest ale niestety i gdybym mogła cofnąć czas to bym zamiast przespać się z moją najwiękrzą miłością poszła bym spać i być może teraz byli byśmy razem Ale takie życie bo człpwiek uczy się na błędach

Gość gość
Nie wiem czemu mu pozwoliłam, strasznie nalegal wiec się zgodzilam, i żałuję tego bardzo, to był mój drugi facet , wcześniej byłam w kilkuletnim związku, który się skończył 3lata temu i chyba porostu emocje wzięły górę

Gość gość
A najgorsze jest to ze zaraz po powiedział mi ze będzie miał mile wspomnienia czyli już wtedy dal mi do zrozumienia ze juz się nie spotkamy więcej, nie jestem już nastolatka bo mam 28lat mimo wszystko zrobiło mi się wtedy strasznie głupio i przykro

Gość internetowy wyrywacz
standard - mam tak praktycznie co miesiąc a czasem częściej

Gość gość
" Zapytał tylko czy dotarłam do domu. A wczoraj cały dzień cisza wiec się nie odezwie juz" Kobieto,dałaś facetowi na pierwszej randce( jeśli dla niego to była randka) i czego oczekujesz,ze wyzna Ci miłość ? Jemu tylko chodziło o jedno ;) Nie odezwał się wczoraj to może odezwie się dzisiaj albo za kilka dni albo za jakiś czas........ przypomni sobie o Tobie jak będzie chciał "miło spędzić czas" :)

Gość gość
A ja mam takie pytanie do facetów. Nie boicie się ze zmajstrujecie jakiejś dziewczynie dziecko? Co byście późnej w takiej sytuacji zrobili? Bo w końcu bądź co bądź to byłoby wasze dziecko

Gość kieleckiSpleen
Nie musze mówić chyba, że jesteś bardzo nieostrożna wsiadając do obcego auta z facetem poznanym w necie. :( Ciesz się, że to tylko tak się skończyło i to jeszcze z gumka... sporo szczęścia zaręczam. Na necie są sami roochacze a przynajmniej 98% takich zjeeebów co to xZ (zapoznać, zaroochać, zapomnieć) DAj już sobie spokój z wyrzutami sumienia. Jesteś wolna, masz prawo do przygodnego seksu, mam nadzieję, ze miałaś przyjemność w tym aucie. Weź z tego lekcje na przyszłość.

Gość gość
Nie oczekiwałam nie wiadomo czego ale przed tym spotkaniem rozmawialiśmy ze sobą codziennie, pisaliśmy cały czas, takie zwykłe rozmowy były a teraz nic. Dostał to co chciał i nara

Gość gość
No właśnie nie do końca było miło bo ja robiąc to cały czas myślałam o tym ze popelniam błąd i będę żałować

Gość gość
Autorko,spójrz na to z innej strony: gość wyżej napisał Ci ,ze jesteś wolna wiec możesz pozwolić sobie na przygodny seks.Zgadzam się z tym gościem a jeśli Ty masz z tego powodu wyrzuty sumienia ( dobrze to o Tobie świadczy) to potraktuj to spotkanie jako lekcję na przyszłość.Następnym razem będziesz "ostrożna" i naucz się asertywności Powodzenia

Gość gość
Ciekawe co on sobie o mnie myśli teraz

Gość gość
No właśnie ja o nim nic nie wiem........ Nawet nie wiedzialabym gdzie mam go szukać. I chyba dlatego jestem najbardziej zła na siebie ze zrobiłam to z obcym facetem. Wyrzuty sumienia mnie strasznie męczą.

Gość kkarrolllaaa
Powiem ci tak. Tez kiedyś mialam podobna sytuację. Bylam juz po drugim rozstaniu po zwiazku okolo 2 letnim i juz przestawalam wierzyc w uczciwość facetow i stwierdzilam ze chyba nigdy nie zwiaze sie juz z zadnym a jesli juz to pewnie kiedys i tak mnie zostawi. Pragnienie seksu jednak mialam w sobie to normalne. Po kilku miesiacach poznalam chlopaka wydawal sie sympatyczny mozna bylo z nim pogadac posmiac sie ale nie wyobrazalam sobie go w roli mojego faceta ewentualnie kochanka. Spotykalismy sie co dwa tygodnie codziennie byly pocalunki pieszczoty. Do stop nie dorastal moim poprzednim partnerom ale pomyslalam zs przynajmniej sie zaspokoje. Po dwoch tyg na kolejnym spotkaniu bylam juz nastawiona na ten seks bylo to w lesie w samochodzie. Od wlozenia doszedl doslownie w 5 minut po czym stwierdził ze musi juz jechac na imprezę. Zdziwilo mnie to wczesniej byl taki sympatyczny myslalam później sie rozkreci to zostanie kochankiem na jakis czas ale niv wiecej. On zadzwonił nastepnego dnia ze to byl blad a on nie byl na to gotowy (hehe) ze wczesniej mial tylko jedna dziewczyne i ja kochal i ze sie juz nie spotkamy ; p no kurde ; p wiesz uznalalm ze mu glupio ale jak nagadal wspolnemu znajomemj ze jestem dziwa na to sorry. Tez poza ta stuacja nigdy z nikim poza związkiem nie spalam. Teraz mam meza i smiac mi sie chce jak wspominam te przygodę. Frajer jakich malo ale przynajmniej jest sie z czego nposmiac;) ty kiedys tez tak do tego podejdziesz

Gość gość
Nie jestem żadna d******* To była jedna taka sytuacja w moim życiu z czego nie jestem dumna i mnie to nonstop dręczy.

Gość kkarrolllaaa
Ja tam inaczej to odbieram. Mogl miec free seks przez kolejne tygodnie a ze nie wytrzymal psychicznie no to sorry ale co mam o nim myśleć ; p wiem ze później dlugo nie mial baby :)

Gość gość
p********ie, że trzeba czekać, zanim się "da" (co to w ogóle, k****, za określenie zaściankowe!). dwa razy byłam w długim związku z facetami, z którymi przespałam się na pierwszej randce, a z trzecim nie byłam, bo ja nie chciałam jego, nie on mnie. poza tym - wolna jesteś, możesz spać z kim chcesz. wyrzuty sumienia masz, bo żyjemy w kretyńskim społeczeństwie, któremu się dałaś zmanipulować. drugi facet w wieku 28 lat? kobieto, życie marnujesz.

Gość kkarrolllaaa
Raczej on byl slaby psychicznie a w seksie swoimi 5 minutami tez nie zachwycil. Skoro tak szybko doszedl to raczej mu sie podobalo :p to ile ta dziewczyna miala dzieci ze taka rozciagnieta??

Gość gość
Mój poprzedni związek trwał6 lat. 3lsta nie mialam nikogo a bez seksu ciężko wytrzymać. Chyba dlatego dałam się ponieść chwili

Gość gość
Jeżeli facet olał kobietą po sexie, to znaczy, że była kiepska. Nie inaczej.

Gość gość
A może sama się odezwij?

Gość gość
Z Twojego opisu wynika że facet był nastawiony na sex nic więcej, napierał ostro mimo że nie chciałaś, podejrzewam że ma kogoś i chodziło mu o jednorazowy sex. Jeśli chodzi o Ciebie, to miałaś nadzieje że może coś z tego będzie i tu mnie ogromnie dziwi że mu uległaś... Sorki, ale żaden facet nie zwiąże się z kobietą która daje mu na pierwszej randce... Wiesz co on sobie teraz myśli? Że jesteś łatwa, że pewnie nie on pierwszy itd. Faceci to wielcy zazdrośnicy.