Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w związku może być źle bez powodu?

Polecane posty

Gość gość

ostatnio jest kiepsko, mnie nic nie cieszy. Spędzamy razem coraz mniej czasu jesteśmy bardziej obok siebie. Jemu to odpowiada i winą obarcza mnie. Bo marudzę bo ciągle jestem niezadowolona. Niby nie ma powodu żebym się tak czuła wciąż go kocham a on nie zmienił się. Trochę mnie tylko zaczyna nudzić ta rutyna.

Gość Mrs September
tu akurat masz powod dajcie mi czlowieka, paragraf zawsze sie znajdzie fajny koles pozazdroscic

Gość gość
Cóż mówi że sama tak zrobiłam bo marudzę ciągle o tym samym i że nie wszystko można mieć od razu a ja mogę poczekać na lepszą pogodę, na jego wolne... Jemu odpowiada bo może się wyłączyć i nic nie robić bo to moja wina. Ja rozumiem zmęczenie sama pracuje,rozumiem że nie zawsze można gdzieś wyjść ale można pobyć przecież razem czego on z mojej winy nie robi

Gość Mrs September
jeszcze raz dajcie mi czlowieka, paragraf zawsze sie znajdzie sadzisz ze muslimy r*******yby WTC gdyby amerycance nie robily im syfu na ich ziemiach?

Gość siostra Romualda
Albo facet nie nadaje si/ę do związku albo przygotowuje grunt pod zerwanie

Gość gość
zawsze był domatorem, często tyko siedział przed komputerem ale ostatnio jak mu mówię że jest coś źle to winę zwala na mnie. A jak mówię że się wyprowadzę bo to nie ma sensu nie chce żyć z kimś kogo nie obchodzę to się obraża

Gość i ty Brutusie
p******ic moze karzdy gorszy dzien tez morze miec karzdy ale nie karzdy ma morzliwosci obrony sie przed wiekszym silniejszym i cfanszym pszeciwnikiem popacz na sfiat jest pelen punktuf zapalnych dlaczego? bo ludzie nie chca i nie umieja rozwawiac w sposup pokojowy a jesli to robia to tylko po to rzeby ci za hfile fsadzic nusz w plecy ile razy potrafisz oberwac norzem zanim oddasz?

Gość i ty Brutusie
nawiasem mowiac powoduf morze byc miliony albo miliardy bes rurznicy jest takie fajne haslo, w polsce sprawdza sie zawsze bo polacy to banda debili DZIEL I RZADZ potpisano: nowy prezes spulki skarbu panstfa

Gość gość
staram się wymyślić nam jakieś rozrywki ale on jest wciąż na nie. Bo zmęczony bo nie ma kasy:(

Gość i ty Brutusie
kupcie sobie po granacie i rozrerwijcie sie to pomaga na nude muslimskie dzieci to wiedzo 🖐️

Gość gość
człowieku masz problem załóż temat albo napisz coś co pomoże mi

Gość i ty Brutusie
tobie jusz nic nie pomorze :classic_cool:

Gość gość
a pisać umiesz po polsku? Niby czemu nic?

Gość gość
jak ci się rząd nie podoba to nie do mnie. Proponuję osobny temat pewnie wielu myśli tak jak ty. Pa