Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dojrzałe kobietki proszę nie ścinajcie włosów na krótko!

Polecane posty

Gość poli31
a ja mam króciutką fajnie dobraną fruzurkę i wyglądam fajnie..o wiele lepiej i młodziej niż w długich włosach bo takie tez juz miałam...po prostu do mojej twarzy nie pasują długie i mam gdzieś czy się komuś podobam czy nie...ważne ,że mojemu mężowi się podobam :)

Poli - dobra uwaga, nie każdemu pasują długie włosy. Ja się w długich czuję nieswojo, przywykłam, że mam krótkie, potargane włosy, a teraz jak zapuściłam wyglądam...nieciekawie :P

Gość gość
Krótkie włosy u kobiet to beznadzieja. Mówię to w imieniu wielu facetów, którzy mają podobne zdanie.

ale co mnie obchodzi zdanie facetów (nawet nie wszystkich!) na temat tego co mi na głowie rośnie?

Gość gość
kobiety mają krótkie włosy bo rodzą w ciąży mają ładne i gęste, potem im wypadają, a potem u niektorych wracają do normy, niektórym nie ciąż to hormony, aone powodują wiele róznych zmian

niektórzy mają włosy których nie sposób ułożyć. Ja mam włosy proste jak od prostownicy, wyobraź sobie jak to wygląda na długich.

Gość Jessie777
a ja mam ponad 30 lat i moje najkrótsze włosy to były do ramion jak byłam dzieckiem, potem już cały czas zapuszczałam i teraz mam do pasa prawie i jeszcze od nikogo nie usłyszałam żeby ściąć, wręcz przeciwnie. Do 40 tki na pewno nie zetnę, a na krótkie to nigdy, będę taką babcia z koczkiem ha ha :))

Gość gość
Moja mama ma długie włosy, prawie do pasa, a obie babcie też mają długie, jedna ma siwe, druga taki beżowy blond, farbowany. Nie tylko koczek można zrobić, starsza osoba z ogonem spiętym ładną spinką też wygląda spoko. Mnie się wydaje, że ładnych, zdrowych włosów szkoda obcinać na krótko i robić trwałą, a potem mieć siano. Ja wolę babcię z długimi, jej koleżanki oszczędzając na fryzjerze chodzą tam, gdzie tanio. Potem ludzi straszą wściekle rudym i sianem na głowie, czym krócej obcięte, tym rzadziej trzeba znowu iść, to już lepiej mieć siwe i zapuścić

Gość gość
Ludzie, to temat sprzed roku a wy na niego odpowiadacie xd

Gość gość
Ktoś się zaparł i odświeża jeden po drugim :P