Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z niskim libido

Poznam Kobietę z niskim libido

Polecane posty

Gość facet z niskim libido

Witam, tak jak w temacie, poznam ciekawą kobietkę z małym libido. Mam 29 lat również moje libido jest znikome, trudno znaleźć w Realu kogoś podobnego więc próbuje w necie. Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy.

Gość lila222
Kolego, to nie tak się robi. Najlepiej udawać geja ...

Gość Ideolog Gender
jak juz przerzeiesz wszystkie z wysokim libido wroc 🖐️

Gość gość
a tak z ciekawości jak rzadko masz ochotę?

Gość arabeeeela
Hej :) Zawsze fajnie poznać kogoś kto nie jest opętany seksem :P

Gość arabeeeela
Autorze, szukam Cię :P

Gość arabeeeela
Hej :) Czyli nie jesteś aseksualny tylko masz niskie libido, tak? Mam tyle samo lat co Ty. A skąd jesteś?

Gość arabeeeela
Ja do końca nie potrafię się określić. Ja raczej mam niskie libido, ale czasem potrzeby się odzywają choc dość rzadko :P. Jestem z południa, czyli dość daleko..

Gość foen90a
A sam się zaspokajaz?

Gość arabeeeela
Szkoda, ze tak daleko. Jednak to duża przeszkoda.

Gość gość
ja mam niskie ogólnie, i nie potrzebuję faceta... gorzej, jak mi sie jakis faktycznie spodoba, co zdarza sie z czestotliwocia raz na 8 lat, to wtedy chcę kopulować ;) nie wiem, czy mam niskie libido, czy poprostu jestem wybredna - lat mam 27 (w sierpniu 28)

Gość arabeeeela
Chociaż porozmawiać przez maila zawsze możemy, może się odezwę na tego w stopce. Jeszcze nie wiem :P Jak myślisz?

ja mam niskie ogólnie, i nie potrzebuję faceta... gorzej, jak mi sie jakis faktycznie spodoba, co zdarza sie z czestotliwocia raz na 8 lat, to wtedy chcę kopulować " oczko.gif nie wiem, czy mam niskie libido, czy poprostu jestem wybredna - lat mam 27 (w sierpniu 28(" Ciekawe czy w stałym związku też byś odczuwała potrzebę kopulacji?

Gość ewunia twoja
A moze nie poznales na tyle atrakcyjnej dla siebie osoby? Z kazda osoba jest tak samo?

Gość foen90a
Sam sie zaspokajasz autorze?

Miałem już kilka partnerek również seksualnych, z każdą jest podobnie. Niestety związek osoby w pełni seksualnej z osobnikiem taki jak ja jest skazany na rozpad. Tak jak pisałem wcześniej lubię pieszczoty przytulanie pocałunki itp. lecz gdzy daje to swojej partnerce to dla niej jest to nic innego niż gra wstępna. Oczywiście mnie to nie dziwi bo czemu ona ma tego tak nie odebrać skoro jest 100% seksualna. Byłem u lekarza, badałem hormony i wszystko jest ok, ja po prostu taki jestem. Na pierwszy rzut oka nie da się po mnie rozpoznać mojego niskiego temperamentu, normalnie się ubieram, mam wysoki męski głos, normalnie się zachowuję, lecz gdy ma dojść do zbliżenia to ... Nie to że się chwalę czy coś ale jestem na prawdę przystojnym facetem i gdybym chciał to miał bym kobiet pod dostatkiem.

Gość LalkaWLokach
Impotenci i geje są bezużyteczni dla kobiet