Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko głodu

Szybka dieta

Polecane posty

Gość dziecko głodu

Cześć. Potrzebuje jakiejś szybkiej diety. Do wakacji chcem schudnąc 20 kg. Dieta nie musi być bezpieczna. baletnice juz stosowałam i schudła m 10 kg i nic nie powrocilo. Z góry dziękuje :-)

Gość porcelanowalaleczka765
kopenhaska.potem lowcarb czyli 3 x dziennie male porcje jajek, miesa, ryb i warzyw. nie wiecej niz 100g na porcje. do tego zadnego nabialu, cukru, alko. Kawa czarna, herbaty i woda. Samopoczucie hu...ale efekty rewelacyjne. sadlo topi sie w oczkach.

Gość gość
hej ja tez chce schudnac z sadla wiecc polecasz kopenhaska?

Gość gość
na brzuch ponoc dobra jest dieta south beach , lub inna z niskiem indeksem glikemicznym

Gość gość
witam.ja stawiam na dietę ryżową. przez trzy dni jemy tylko ciemny ryż gotowany bez soli. zaczynam jutro i odezwę sie za trzy dni. napisze ile zgubiłam.

Gość dziecko głodu
Ok. Dziekuje wam i czekam na dalsze propozycje :-)

Gość gość
hej! witam.jestem pierwszy dzień po diecie ryżowej, wczoraj trzy woreczki ryżu i herbata zielona. na wadze 1 kg mniej. trwam dalej.

Gość KingaH
Jeśli chodzi o dietę to trzeba mieć cierpliwość, a z pewnością zobaczy się efekty. Ja osobiście brałam www.acetomale.pl i ćwiczyłam. Obecnie 10 kg mniej w 1,5 miesiąca, a więc jest super. Działam oczywiście dalej. Moje marzenie to mieć rozmiar 34 :) i wiem, że to osiągnę.

Gość gość
zdecydowałam się na prostą dietę na której ograniczam węgle po 16 tyle.. do tego tabletki Slimcea i waga spada.

Gość estera

Najpierw trzeba podjąć decyzję a potem iść za ciosem i kontynuować dietę i nie zrażać się niepowodzeniami. Ja jestem na diecie cambridge i bardzo dużym wsparciem są dla mnie specjaliści z programu cambridge, dają mi mega Powera.