Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co głupie matki zakładają ścisłe ozdobne OPASKI dziewczynkom poniżej roku

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie zrozumiem fenomenu opasek z kwiatkami...przeciez to nie jest dla osłonięcia głowy tylko z powodu fanaberii matek:O dziecku tylko niewygodnie...no nie wiem wasze dzieci mają odstające uszy ze im musicie "przyklepywac"??? :D:D

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem wścibskich krów :-o.

Gość gość
To sa matki które miały chłopców i w końcu doczekały się dziewczynki i dostają p*****lcia

Gość gość
Co tu jest wścibskiego kretynko? Autorka napisała to co jest prawdą bo sama widze szał na kretyński opaski z kokardkami i kwiatkami. Ktoś tu nie potrafi czytac ze zrozumieniem. Pewnie jestes laską co ma shreka zamiast dziecka i musisz je ozdabiac opaskami :O

Gość gość
Po co takie glupie baby jak ty sie interesuja ??!

Gość gość
w pytaniu zawarlas sobie odpowiedz: dla ozdoby :O

Gość gość
Nastepna mamuśka co musi dziecku uszy opaskami przytrzymywac :D:D

Gość gość
Ja jestem zakumplowana na jednym forum -wymieniamy się zdjęciami...wszystkie matki p*****lca dostały i swoim córkom robią na głowie dziewne rzeczy. Przecież te opaski ani wygodne ani nie osłonią nic jak jest zimno. Ale mamusie chyba swoje ambicje niespełnione spełniaja

Gość gość
A Ty z natury jesteś wścibską plotkarą i musisz je obgadać na forum :)?

Gość gość
A co was interesuje czy maja opaski na glowach czy gowno w majtach, wy to takie jestescie jak stare plotkary,jakbym miala sie interesowac co inni maja to by to hobby moje bylo, nie rozumiem takich wscibskich bab jak wy, interesowac sie kogos zyciem

Gość gość
Skad wiesz,ze niewygodne? Mamusia cie nimi meczyla? Jest wiele rzeczy cc w zyci z ktorych jedni korzystaja a inni nie,bedziesz za kazdym razem zaklada taki temat? Ja nie rozumiem bab noszacych na codzien buty na obcasie,ludzi uzywajacych kotek rosolowych,uzywajacych od groma kosmetykow, zyjacych tak jak zyja i nie zakladam nt.temat tematow. Ja mam swoja wizje zycia i zyje po swojemu,ktos inny po swojemu. Odwal sie od mamusiek strojacych swoje coreczki,maja do tego prawo.

Gość gość
A widziałyście chociaz taka opaskę? Wcale nie uciskają. Ja kupuje z koronki szerokiej i zawsze trochę większa w obwodzie żeby nie uciskala. I nie ma żadnych śladów, jest luźna i lekka wiec nie spada z głowy.

Gość gość
to zakładają te c ich dzieci mają odstające uszy, moja koleżanka też ma taką małą shrekównę i chowa jej te uszy wiecznie pod opaski,dla mnie żenada

Gość gość
Zenada ze ty jestes wszechwiedzaca su ka i interesujesz sie zyciem i ubiorem innych,pewnie jej zazdroscisz bo sama nie mozesz zajsc haha

Gość gość
Autorko - a co Ci to przeszkadza? Bądź bardziej wyrozumiała i nie miej w sobie tyle negatywnych emocji :-)

Gość gość
ja bym swojej córce tego badziewia nie zołożyła to po pierwsze a po drugie kolezanka sama ma odstające uszyska i mała ma to po niej więc sćiska ja tymi opaskami bo pewnie wierzy ze uszy sie zejdą, haha zawsze mam bekę ze zdjęc tej małej na fb, przeciez to i tak widać ze ma odstające, nie wiem po co ona to robi

Gość gość
Nie tlumasz sie i tak jestes wscibska jedza nie majaca wlasnego zycia i interesujaca sie zyciem innym' buraku

Gość gość
To powiedz jej to, takiej kolezanki su ki to bym zeby powybijala

Gość gość
może i jestem wścibska ale to jest po prostu śmieszne jak i wiele kobiet tu zauważyło. raczej większość śmieje się z takich matek bo próbują szmatą na głowie ukrywać defekty dziecka

Gość gość
zakladają bo chronią uszka przed wiatrem, uważają że jak wiatr zawieje do uszu dziecku to dostanie zapalenia ucha. Wiem bo duzo koleżanek tak myśli.

Gość gość
A gdzie sie takie krowy nie wiedzace co zrobic ze swpoim zyciem rodza?? To na c**** sie interesujesz ubiorem innych,nie rozumiem tego

Gość gość
2014-04-26 11:25:21 [zgłoś do usunięcia] gość To powiedz jej to, takiej kolezanki su ki to bym zeby powybijala x nie powiem jej tego wolę mieć ubaw z mężem, średnio co dwa dni wypuszcza taką fotkę. jak małej zaczną rosnąć włosy to pewnie wtedy odetchnie i zacznie jej włosami przykrywać uszy, no cóż głupota jest wszechobecna nic na to nie poradzimy, tak samo jak osoba która każdego wyzywa od su/k jest nieprzystosowana do życia w społeczeństwie i powinna udać się do psychiatry a nie zatruwać życie sobie i innym, obyś dzieci nie miała bo szybko ci je zabiorą sfrustrowana staraczko

Gość gość
Opaski sa do ozdoby, ochrony uszu przed zimnem oraz do korekty kształtu uszu. U tak małego dziecka dostające uszy mozna jeszcze skorygować opaską lub czapeczką. Poza tym to nie jest wasza sprawa!!!

Gość gość
Nie dosc ze wscibska,plotkara to jeszcze tchorz z siebie, wspolczuje jaka jestes pusta osoba, a to co ona robi prywatnie to nie powinno cie obchodzic.

Gość gość
Ja oczekuje chlopvzyka,ale ty chyba jestes nieudolna staraczka,tak zazdroscisz tym dziewczynkom

Gość gość
Mi sie podobaja dziewczynki w slodkich opaseczkach

Gość gość
Nastepna wscibska krowa na kafee hahaha ,co za ludzie bez mozgu!!!!!!!!!!!

Gość gość
hahaha do korekty uszu! masakra że takie głupie krowy sie mnożą. ty dziecku krzywdę robisz obściskując jej głowę opaskami! jakim trzeba być imbecylem żeby coś takiego robić. jesteś taka sama idiotka jak ta moja koleżanka, dziecko ma 4 miesiące a ta ją ściska tym gownem codziennie. chyba do opieki to zgłoszę bo za dużo już takich kró męczy dzieci, nigdy bym swojemu dziecku nie pozwoliła sie męczyć w uciskającej szmacie cały dzień! chore jesteście jak stosujecie takie coś do korekty uszu, dziecko skończy 14 lat to spokojnie będzie można pójść na zabieg ale nie krowy musza mieć teraz modeleczki

Gość gość
nie jest jej prywatna sprawa skoro umieszcza zdjecia na fb, ale glupich nie sieją, sami się rodzą...

11:41- weź się opanuj, bo normalnie agresja z ciebie wyłazi jakaś, PMSa masz czy co? :O Wszystko wam przeszkadza, wszystko u wszystkich widzicie, tylko same nie widzicie u siebie jakie jesteście żałosne. Tu na kafe to z igły robią takie widły, że się w głowie nie mieści.