Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam się czego bać?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Doszło między mną a moim chłopakiem do stosunku--peting(zrobiłam mu dobrze) niestety trochę jego nasienia wylało mi się na ręce..Szybko poszłam je jednak umyć w bardzo gorącej temperaturze- 3 razy a póniej jeszcze pod prysznicem i unikałam dotykania intymnego miejsca. 22 marca był stosunek test zrobiłam tydzień później a następny 2,5 tygodnia później i wyszły oba negatywne.Okres miałam co 28-32 dni, a teraz spóźnił mi się około 3 dni czyli dostałam go 10 kwietnia zamiast 7, bo bardzo się denerwowałam żeby się w ogóle pojawił.Mam się czego bać?

Gość gość
Ciąża to nie choroba tylko radość.

Gość gość
Pierwsza sytuacja totalnie bezpieczna. Stosunek z 22 marca był z jakimkolwiek zabezpieczaniem? I który to był dzień cyklu? Uważam że 3 dni opóźnienia to nie dramat, szczególnie w przypadku stresu, dostałaś okres kolejny plus. Testy negatywne.. Mało prawdopodobna ciąża ale..nie takie cuda chodzą po ludziach. Zawsze tak panikujesz po stosunku? hmm...nie urobisz na testy.

Gość gość
Nie zawsze tak panikuje ale po petingu wylało mi się na ręce nasienie i już spanikowałam a było to 10 dni po zakończeniu okresu.

Gość gość
Ten stosunek to właśnie był tylko petting-zrobienie mu dobrze innego stosunku nie było.