Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obrzydliwe rzeczy jakie robia wasi rodzice

Polecane posty

Gość gość

moja mama obcina paznokcie w kuchni;o

Gość gość
mój tata każe mi obcinać jego włosy w uszach ktoś pobije ?

Gość gość
Moja mama zjada okruchy ze stołu, z blatu, pozatym drapie sobie skalp, a potem ten naskórek zdrapany wyjada spod paznokci.

Gość Paula z pod samiuśkich taterek
Moja babcia robi kupę w ubikacji.To obrzydliwe ja robię to normalnie jak każdy do toalety. A mija siostra siedzi na kompie,to jest koszmar ona już wgniotła ekran i obudowę.

Gość gość
Mój tata dłubie w nosie i rzuca to co wydłubał na podłogę.

Gość Ca_mus
robia bachory 🖐️

Gość gość
bachory są nie do przebicia...

Gość gość
Moi uprawiaja seks po ciemku.

Gość gość
uprawiają głośno sex, mam pokój obok ich sypialni a brat tez obok, jak tacie sie chce wieczorem to chodzi do mnie do pokoju i brata i naglle krzyczy ze mamy siedziec w pokojach i sie uczyc, potem wola mame ze musi jej cos pokazac, zamykaja sie wychodza po paru minutach mama jakas taka w skowronkach a tata krzyczy czy juz nauczylismy sie i mozemy wyjsc z pokoi, to jest smieszne, ten schemat powtarza sie od kilku lat, czemu oni sie z tym tak afiszuja, jak ida spac nie moga tego robic tylko 7-8 . moze przez to ze my dzieci chodzimy pozno spac a stary roznie bo roznie pracuje

Gość gość
moj tata bez przerwy grzebie w doopie i mysli ze nikt nie widzi

Gość gość
masakra wpolczuje wam, ja przez rodzicow uprawiajacych seks wyprowadzilam sie z domu majac 17 lat bo nie moglam tego zniesc! zamieszkalam u dziadkow

Gość gość
moja mama jak czyści sobie zęby nitka to potem zamiast wypłukac jak normlany człowiek to ona 'wysysa' to z tym ohydnym dźwiękiem!!! na samą myśl aż mam drgawki, nienawidze tego to ohydne

Gość Karolincia pincia
mój tata myje stopy w zlewie

Gość Karolincia pincia
mój teściu smarka do wanny i zostawia takie pocieknięte gluty, a teściowa jak myje sobie piz#ę to potem całe mydło jest oblepione we włosach łonowych... (rzyg)

Gość gość
moja tesciowa ma takie malutkie wloski na brodzie , jak do mnie przychodzi to gdy rozmawia ze mna to zawsze je skubie , rzygac mi sie chce, jak zwrocic jej uwage, raz delikatnie zwrocilam ale chyba nie dotarlo to do niej, powiedzialam niech mama tak nie robi bo to chyba boli ,a ona a gdzie tam boli, nie boli nie boli i dallej skubie

Gość Karolincia pincia
mój tesciu nożykiem do warzyw wybiera sobie brud spod pazurów bleahhhh

Gość gość
w ogóle są sztywni, pod wzlędem mentalności i kontaktów z ludźmi, zero luzu. Pokolenie powojenne albo takie akurat jednostki się trafiły, jak najmniej widzeń z nimi, dlatego, że zupełnie inne fale, i się zarażam tym takim płytkim widzeniem świata.

Gość gość
uprawiają głośno sex, mam pokój obok ich sypialni a brat tez obok, jak tacie sie chce wieczorem to chodzi do mnie do pokoju i brata i naglle krzyczy ze mamy siedziec w pokojach i sie uczyc, potem wola mame ze musi jej cos pokazac, zamykaja sie wychodza po paru minutach mama jakas taka w skowronkach a tata krzyczy czy juz nauczylismy sie i mozemy wyjsc z pokoi, to jest smieszne, ten schemat powtarza sie od kilku lat, czemu oni sie z tym tak afiszuja, jak ida spac nie moga tego robic tylko 7-8 . moze przez to ze my dzieci chodzimy pozno spac a stary roznie bo roznie pracuje x haha, padłam:D

Gość gość
moja mama dawno dawno kupila sobie taka szklanke z golym facetem, i ja schowala ,jak myslala ze nie widze to ja sobie ogladala, wlasnie dzis mi sie przypomnialo i zachcialo mi sie smiac

Gość gość
''woła mame że musi jej coś pokazać'' 10/10:D

Gość gość
Ładnie to tak obmawiać rodziców? :D

Gość gość
nie przesadzaj to nie jest obmawianie,

Gość gość
mi kiedyś ojciec powiedział że jestem tylko lokatorką w jego domu

Gość gość
a moj ojciec kiedys pil i nie interesowal sie za bardzo dziecmi, dzis nie pije i uwielbia corke mojego brata, jestem o to zazdrosna

Gość gość
moja tesciowa to typ osoby----------modli się pod figurą a diabła ma za skórą----- dla mnie to jest obrzydliwe bo nie znoszę takich ludzi wszyscy ja maja za taka dobra pobozna a ona jest falszywa i wredna

Gość gość
90% takich teściowych jest teraz w rzymie:-D

Gość gość
moja mama sie onanizuje i lubi świerszczyki, ma je schowane w szafce pod ciuchami