Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_monika

Galeria naszych maluszków i brzuszków

Polecane posty

Gość mama_monika

Witajcie! Piszę do Was, bo powstał super projekt! Na tej stronie powstaje duża galeria naszych maluszków i brzuszków http://dumnamama.pl/nasze-pociechy/ i można tam podzielić się swoim maleństwem, brzuszkiem lub zdjęciem USG :) Super sprawa! Ja już swoje zamieściłam :)

Gość gość
wszystkie brzydkie, żeby choć jedno ładne ale niestety...

Gość gość
dumna mama... durniejszej nazwy nie było? Słitaśne to wszystko do obrzygania. I tak nikogo nie obchodzą cudze dzieci. Poza tym, na litość boską, wasze dzieci mają prawo do prywatności. głupie idiotki, które zdjęcia własnych dzieci umieszczają w necie...

Gość gość
ta amelka to brzydka że maskara, jak trollica wygląda, a niech wrzucają chociaż można się z bachorów ponabijać

Gość gość
Nie wiem, jak można umieszczać w sieci zdjęcia swoich dzieci :O Z chwilą, gdy się wrzuci zdjęcie w sieć, natychmiast traci się nad tym kontrole i już nigdy nie odzyska prywatnej własności zdjęcia. Już się sypią komentarze, że jakieś dziecko jest brzydkie jak trollica :O Brawo, durne mamuśki, dzieci na pewno byłyby dumne :O

"nowy super projekt" brzuszki i maluszki hahhha o fu/ck :O tak jakby w sieci nie było zatrzęsienia od tego

Gość gość
a co powiesz o tych które mają na fejsbuniu galerię dziecka złożoną z 300 paru zdjęć? mam takie koleżanki i owszem nie wszystkie dzieci są ładne i myslisz że niektórzy nie nabijają się z tych dzieci? a matki durnowate dodają następne bo podjarały się komentarzem typu "słodziak" albo "śliczności" napisanym raczej z przyzwyczajenia albo specjalnie a naprawdę uważają że jest brzydkie jak noc. to jest dopiero pieluchowe zapalenie mózgu, nigdy bym nie wrzuciła więcej niż jednego normalnego zdjęcia dziecka na portal typu fejsbuk, a te co mają wielkie galerie same narażają się na śmieszność i nabijanie się z ich dzieci, mają to na własne życzenie.

Gość gość
doskonale miejsce dla pedofilów

Gość gość
Ta strona którą autorka poleca to doskonale miejsce dla pedofilów. Glupie Mamy komu chcecie zaszpanowac.? !

Gość gość
na tą brzydką amelkę nikt nie spojrzy wiec bez obaw

Gość gość
Nie dość, że imię Amelia brzydkie, to i dziecko brzydką twarz ma.