Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy smoczkowych dzieci prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z Was probowala zmienic smoczek dziecku po dluzszym czasie? Moj synek ma ten sam smoczek od 2 mies, teraz chcialam zmienic na taki od 3miesiaca ale jedyne co napotykam to placz. Wiedzialam ze bedzie ciezko, bo skoro dziecko zna jeden ksztalt od zawsze to szybko sie nie przestawi. Mozecie powiedziec ile waszym dzieciom zajelo przestawienie sie na inny smoczek???? Uprzedzajac pytanie- nie moge zmienic na smoczek z tej samej firmy, bo mam taki "no name" ktory maz kupil w szpitalnym sklepiku.

Gość gość
U nas dosłownie chwilę.

Gość gość
lal zazdroszcze- u mnie tylko jeden wielki placz, noe wiem czy zabrac starego smoczka i przetrzymac placze czy przyzwyczajac go stopniowo i dawac raz stary raz nowy....

Gość gość
Ja mialam tak samo, na poczatku wlasnie firmy no name, jak juz zmienialam smoka kupilam firmy nuk, aby byl latwo dostepny. Wywalilam starego smoka i synek nie mial wyjscia albo nowy albo nic, po 2 dniach przyzwyczail sie do nich teraz korzysta i z nuka i z lovi i z canpolu.

Gość gość
U nas nigdy... Do końca miały ten pierwszy... Może poszukaj jakiegoś w podobnym kształcie, np. nuk i canpol są takie same.