Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rodzina wsparła Was finansowo przed urodzeniem się dziecka?

Polecane posty

Gość gość
Mnie moja mama wspierała i nadal wspiera sama niema za dużo i są to drobne rzeczy np spodnie dla syna czy wymarzona książka mi czasami coś kupi np ostatnio pizame do szpitala,miała ochotę i zapłaciła, jest mi nawet głupio ze mi coś kupuje albo synowi. Przed 1 ciąża i po niej musieliśmy sami wszystko kupić, dostaliśmy może jakieś ubranka i sporo używanych:) a i chrzesna syna, moja siostra non stop coś jemu kupuje ale raczej są to zabawki i słodkości, teraz przy 2 ciąży nie mamy prawie nic po 1, wózek dostajemy od siostry męża ale ona za to nawet grosza nie zapłaciła i czuje ze i tak nam łaski robi ze nam przekaże Gościu z 14:41 w szoku jestem:) niezla wyprawka:)

Gość izzylada
Tylko pozazdrościć Autorce "zdrowego" podejścia rodziny. Nam nikt nigdy nie kupił niczego dla dziecka nawet chrzestni nigdy niczego nie kupili a młody ma już 5 lat. Smutne ale cóż...tak rodzina z obu stron się nam trafiła. Choć chrzestną nie jestem to nigdy nie żałuję innym dzieciom i choć drobiazg to zawsze kupię. Po synku też wszystko oddałam obcym którzy mnie po rękach całowali.

Gość gość
My dostaliśmy od moich rodziców 3 tys zł, teściowa przyniosła tylko misie z lumpexu. Pieniądze dostaliśmy miesiąc przed porodem, my nie chcieliśmy przyjąć bo przecież biedni nie jesteśmy ale mama powiedziała że jak by nie mieli to by nie dali, za to kupiliśmy zmywarkę i zmieniliśmy kaloryfery w domu bo dla dziecka mieliśmy wszystko

Gość gość
"... a szwagier przyniósł wór na smieci z poplamionymi i podartymi szmatami po swoich bachorach.." nie przesadzaj, możesz przecież też ubrać swojego bachora w takie szmaty, w końcu to tylko bachorrrrrrr