Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladozielonkawa

jakie macie hobby?

Polecane posty

Gość bladozielonkawa

chciałabym żeby moje życie stało sie ciekawsze. może jak napiszecie jakie macie zainteresowania to jakoś mnie to zainspiruje :) jak spędzacie wolny czas, jak sie relaksujecie?

Gość gość
akwarystyka i nurkowanie.

Gość gość
jazda na rowerze, rysunek, malarstwo, rękodzielo

Gość bladozielonkawa
nurkowanie fajnie....ale może ktoś ma jakieś takie bardziej ''codzienne'' sposoby relaksu?

Gość gość
gosc! zaj***e cie!

Gość w ogole nie posiadam hobby
i nigdy nie posiadalam. Nie potrzebuje hobby zeby moje zycie bylo ciekawe. Czytam ksiazki, chodze do kina, slucham muzyki, chodze na silownie, na fitness, na basen, powspinac sie na sciance, na splywy kajakowe. Probuje roznych rzeczy. Po co Ci hobby? Po co sie skupiac na jednej rzeczy? ;)

Gość wydawanie zwlok od 15
to tajemnica tylko dla wybranych 🖐️

Gość gość
hobby to nie jedno zajecie, nikt nie powiedzial ze musi byc 1 i tyle. W rubryce hobby wpisujesz zawsze tylko 1? ja wpisuje wszystko co lubie robic w wolnym czasie, do czego chetnie wracam

Gość bladozielonkawa
nie musze skupiać sie na jednej rzeczy :) ale chciałabym..... nie wiem jakoś sie rozwijać. czytam książki, chodze do kina czasami teatru, słucham muzyki, ale to są takie rzeczy że prawie każdy je robi. chciałabym spróbować spływów kajakowych albo żagli, ale nie mam z kim, więc na chwile obecną to odpada

Gość gość
poszukaj kompana na forum

Gość w ogole nie posiadam hobby
no nie jedno... Ale hobby to nie tylko cos co lubie robic i co mi przyjemnosc sprawia. Bo dzisiaj robie jedno, jutro cos innego. Nie przywiazuje sie do tego. A hobby mi sie kojarzy z pasja, z czyms bez czego zyc bym nie potrafila. Nie ma takiej rzeczy, takiego zajecia :P

Gość prawictwo pospolite128
oplanie sie na leżaku

Gość krezelka
Mam wiele hobby :) Zbieram nazistowskie znaczki. Interesuję się francuską historią XVII wieku - niesamowicie ciekawy okres ! Mam chomika Zbieram informacje na temat kostiumologii Uwielbiam sztukę XVIII wieku. Kiedy na początku tego miesiąca poleciałam do Londynu i znalazłam się w Wallece Collection byłam w siódmym niebie. Kiedyś intensywnie kajakowałam niemniej teraz już przestałam ponieważ zdrowie mojego męża na to nie pozwala a mi samej się nie chce jeździć na takie kilkudniowe wypady.

Gość gość
Chodzę po lesie i straszę dzieci udając, że jestem g****icielem.

U mnie sporo tego będzie. Bardzo lubię na przykład czytać. Jak dorwę dobra książkę to nie ma mnie cąły wieczór :) Uwielbiam chodzić na fitness. Co najmniej dwa razy w tyg jestem na siłowni. No i zbieram monety. Zaczęło się od jednej, a teraz siedzę na stronce: http://www.cezar24.pl/ i staram się wybrać jakąś porządną lupę ;)