Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna z neta !!!!

Polecane posty

Gość gość

W wakacje ma przyjechać do mnie dziewczyna poznana w necie i ma spać U MNIE. problem w tym, ze ja nie chce, ale w żaden sposób nie mogę jej tego wytłumaczyć, bo dlaczego miałbym nie chcieć? Jest dobrą przyjaciółką i nie powiem jej tak wprost ( np. Przez telefon XD ) : masz u mnie nie spać, bo cie nie chce. Myślałem, że będę z nią od rana do nocy ale bez żadnego spania u mnie :/ muszę znaleźć jakas wymówkę tylko jaką? Ona twierdzi, ze musi u mnie spac i inaczej nie ma sensu nic. Chce mi tez kupować poduszkę z moim i jej zdjęciem no chora XDDDD a jeśli nie przyjmę to se pojdzie. Muszę wymyślić jakiś pretekst z tym spaniem bo co by rodzice powiedzieli ? Dziewczyna jakas z drugiego końca polski śpi ze mną w jednym łóżku. Poza tym wdtydzilbym sie.. :/ pomocy ..

Gość gość
Zniknij nagle gdzieś na mieście, a potem powiedz jej, że wszędzie jej szukałeś, ale nie mogłeś znaleźć. Może poskutkuje :P

Gość gość
Zabij ją i zakop później powiesz jej rodzinie ze gdzieś ja zgubiłeś a jeśli uda sie policji ja odnaleźć to... wokół tego miejsca szlajaja sie dresiarze i to zapewne byli oni, zg****ili ja a potem żeby nie doniosła na policje zabili ... Może ci uwierza