Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swinstwo faceta w lozku

Polecane posty

Gość gość

nowy, swiezy zwiazek. wrocilismy do mieszkania, ja bylam po paru drinkach i ziole ktorym mnie poczestowal, on po piwie albo dwoch. zgodzilam sie na seks, rozebral mnie, siebie. wczesniej bardzo nalegal na seks analny a ja odmawialam bardzo kategorycznie, nie mialabym nic przeciwko, ale mam sowoje powody, chocby krotki ''zwiazek'', brak przygotowania. odmawialam bardzo kategorycznie, ze strachem wrecz. tego opisywanego razu gdy mnie rozebral dlugo czekalam az we mnie wejdzie, (lezalam na plecach, nie spodziewalam sie tegp co zrobi.) az poczulam go, ale w...tyle, dotkliwie wszedl wberw mojej woli caly tam gdzie zakazywalam, zaczelam krzyczec z bolu, szoku, szybko wyszedl, takieo bolu nigdy nie czulam. plakalam i lezalam w szoku, on sie pytal: ty placzesz?! nie wiem czy sie przestrasyzl mojego placzu czy co. powiedzial pozniej, ze przeprasza i pogubil sie. mam pytania: czy to byl g**** skoro natychmiast wyszedl po moim krzyku? oraz: jak myslicie, zrobil to w zlosci czy z pozadania, bo nie moge pojac ze nie przewidzial bolu

Gość drzewo zywota
h*j mnie to obchodzi wiesz naprawde i na wietrznosc :)

Gość gość
Myślę że nie chciał zrobić Ci krzywdy. Może się pomylił

Gość gość
Ten facet to prymitywny brutal. Z takim typem lepiej się nie spotykać.

Gość gość
Pomylił się ? Potraktował kobietę jak dziwkę z którą robi co chce.

Gość gość
Szczerze? Faceci nawet nie widzą że seks może boleć pomijając pierwszy raz. Im się wiele rzeczy wydaje. Wziął sobie do serca że nie znaczy tak ale że wymaga to przygotowania - po pijaku, rozluźniona, bierna..i pokaże ci tak że będziesz go prosić na kolanach o jeszcze. Niestety rzeczywistość go zaskoczyła. Myślę że serio się wystraszył, nie spodziewał się że cię zaboli, że ci się nie spodoba. Nie chciał ci zrobić krzywdy, gdyby chciał nie przestałby tylko dalej by korzystał potem usprawiedliwiając się tym że byłaś pijana itp/

Gość gość
coz, powiem, ze wiedzial, ze potrzeba zelu, posiadal zel.

Zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia, im ciezko zrozumiec, ze kobiete cos moze bolec. Na twoim miejscu bym go wyebala na zbity pysk :o jako ze to swiezy zwiazek, a on tak sobie pozwala mimo twojego 'nie'. Ja bym chyba szalu dostala. Wiem jaki to bol, bo moj przypadkiem kiedys jak mu wypadl to chcial wsadzic z powrotem i nie trafil gdzie trzeba :D (ale wiem, ze przypadkiem bo on nie lubi analu).

Gość gość
ja myslem, ze zrobil z Ciebie szmate ;)

Gość gość
a ja uważam, że autorka jest fantazjującym gimgówniakiem i się najzwyczajniej nudzi:D

Gość gość
99% facetów prezentuje taki brak wyobraźni. oni nawet myślą że w trakcie g****u kobiecie jest dobrze!!! Oni nie wierzą w to ze seks kobietę może boleć i to bardzo. wydaje im sie ze trochę ją gdzieś zaboli i już jęczy bo baba to baba. Nawet najbardziej wyrozumiały facet średnio ma pojęcie o tym co i jak może boleć. Dziewica jesteś że nie wiesz?

Gość gość
Nie mialam jeszcze stosunku.

Gość gość
coraz cześciej kobiety graja takie niewiniątka ze głowa boli,bidulka jedna siłą cię wziął,więcej zioła i alko to się obudzisz nie powiem jaka.