Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE Z TYM INTERWENIOWAC CHODZI O KATECHETE MEGO DZIECKA JESTEM W SZOKU

Polecane posty

Gość gość

od wrzesnia moja corka ma religie z mlodym katechetą.. jakbyscie go zobaczyli zbulwersowalibyscie sie..wygląda jak kryminalista...ma tatuaże po rekach i dlugą brode oraz wygolone pól glowy...inni rodzicie tez sa w szoku ze dyrekcja przyjela kogos takiego.wolimy księdza ale co mozemy zrobic?dyrektorka twierdzi ,że to czlowiek wykształcony i kompetentny. wyobrazcie sobie ze chłopak ten dzieciom wmawia rozne rzeczy niezgodne z nauczaniem kosciola i corka sama mowila ze smial sie z radia maryja i rydzyka....(akurat tez nie cierpie tego rydzyka ale czy tak mozna).zastanawiam sie czy gdzies mozna interweniowac ,ze taki ktos daje przyklad zly dzieciakom i to na religii?zamiast o bogu on wyklada im historie i jakies sobory oraz filozofie,ktorą rozumiem ze mial na studiach ale dzieciaki nie wiedza o co chodzi... co byscie zrobili?

Gość gość
mi się też bardzo ten ksiądz podoba. Chyba musisz wciąć na luz. Nie widzę nic złego w tym ksiądzu, wręcz same pozytywy. Może w końcu ludzie pójdą do kościoła z wielką ochotą. To, że ktoś ma tatuaże od razu uważany jest za niewierzącego???? trochę mocherwowe myślenie;)

Gość gość
noc ie rozumiecie....dzieci beda czerpac z niego zle wzorce...on wyglada jak kryminalista..nie jak nauczyciel ...nie jestem za bardzo praktykujaca ale nie chce by moje dziecko uczyl ktos taki kto zle sie kojarzy i od razu negatywnie mowi na kogos innego..nie lubie rydzola ale nauczyciel nie ma prawa mowic dzieciom zle na nikogo bo ksztaltuje zle postawy..zrozumcie do cholery...jak ktos taki moze uczyc religii..

Gość gość
ale to nie jest ksiadz!!!! to mlody chlopak po studiach...przeciez napisala! czytajcie ze zrozumieniem!!!!!!

Gość gość
tatuaze ma to od razu ktos zly...ech...ale macie problemy

Gość gość
Lepsze to niż mówic pierwszakom, że zakonnice nie mają czasu na seks.

Gość gość
Do kurii biskupiej. Ten temat to prowo :) bo taki katecheta dawno zostałby odpowiednio pouczony przez przełożonych. Chcesz żeby dziecko chodziło na religię - chcesz żeby uczyło się o doktrynie kościoła. Nie chcesz - nie uczy się o tym.

Gość Ale to już było
Takie sprawy zgłasza się do kurii, nie na forum.Nie bardzo wierzę w to co piszesz.Na pewno nie ma tatuażu.Nie zmyślaj!

Gość FAJNIE JEST
Jeżeli ci nie odpowiada w każdej chwili możesz zrezygnować z religii.Zgłoś to w szkole i po sprawie! Póki co, to nieudana PROWOKACJA!😠

Gość gość
Ja nie uważam,iz to prowokacja. Sama miałam takiego nauczyciela religii i podobało się nam. Miał fajny wygląd bo chodził w czarnych koszulkach z napisami GUNSENROSES I BLACK SABATH. To on zaraził mnie miłoscia do takiej muzyki. I był super facete,,który łapał kontakt od razu z krnabrnymi i buńczucznymi młodymi. Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
Koszulkę to se może mieć, ale musi realizować program nauczania zatwierdzony przez kościół i nie może ot tak se krytykować doktryny swojego pracodawcy, tak jak sprzedawca w sklepie nie powie ci, że jego szef cię robi w bambuko. Bo by wyleciał z pracy. Dowiedzcie się trochę o tym, jak zostać katechetą zanim zaczniecie wypisywać głupoty.

Gość gość
Ale co takiego ten facet im przekazuje, że jesteście tacy zbulwersowani?

Gość gość
Tylko teolog u Lisa nie bierze forsy za mówienie czegoś wręcz odwrotnego.

Gość gość
Dlaczego wg Was radio Maryja to zło? Jest wiele wartościowych audycji, np. wczoraj o miłości, szacunku i dialogu w małżeństwie, moim zdaniem takie tematy są bardzo potrzebne. Nie wspominam o modlitwie, bo to wiadomo. A że radio i tv Trwam się utrzymuje z datków słuchaczy i widzów, to nic dziwnego, że proszą o dary serca, kto może, prawda? A jak kogoś wkurza polityka, to niech nie słucha o niej audycji.

Gość gość
I wczoraj chyba nie było księdza (no chyba, że prowadzący), tylko same małżeństwa prowadziły audycję, naprawdę dojrzałe i mądre rady. Później dzwonili słuchacze.

Gość gość
W RM jest mnóstwo o tym, co dzieje się naprawdę w Polsce, a komunistów i postkomunistów oraz płatnych zdrajców to boli, więc wypisują specjalnie, jakie to RM to zło, bo prawdę pokazuje o zadłuzeniu Polski przez zdrajczyków, o tragicznej sytuacji gospodarczej o problemach,a na to rząd się nie zgodzi, by to tak jawnie omawiać, no i potem są tacy i narzekają, bo w modzie myślących TVNem jest naśmiewanie się z RM czy Tv TRWAM.

Gość gość
Ja polityki nie lubię, ale jak pisałam wyżej, tam jest dużo o Bogu, o miłości, szacunku, tak nam potrzeba teraz w tych czasach! Więc proszę, nie obrzucajcie błotem skoro nawet nie słuchaliście, przecież tam nie wyrywają pieniędzy słuchaczom, tylko podają nr konta i kto chce i może, może wesprzeć, bo z tego utrzymują swoje media. Nie znam Ojca Rydzyka osobiście, więc nie śmiem go krytykować, bo nie wiem czy zrobił coś złego, na pewno wiele dobrego poprzez radio i telewizję, dzięki nim się nawracam i skończyłam z poważnym nałogiem.