Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja laska ma małe cycki i w związku z tym czuję się sfrustrowany

Polecane posty

Gość gość
Bez przesady, że mało jest dziewczyn zgrabnych i z dużym biustem. Jest ich całkiem spor > Nie jest sporo, albo ładna z biustem albo zgrabna z biustem, takich 3in1 prawie nie ma, więc widocznie spotykasz się z tymi brzydkimi z twarzy i pewnie uważasz je za ładne z powodu fajnej figury i biustu ;)

Gość gość
jest duzo szczuplych z duzym biustem tylko ich nie widzicie bo zajete

Gość gość
Tia 18,5 cm, musiałęs dodać te pół cm? Może jeszcze 18,6067 masz, szkoda, że nie w mikrometrach podałeś. Żałosne.

Gość Kreuzok
Autorze, ma ona piersi, czy nie ma ? Ja uwielbiam male, takie co sie mieszcza w ustach. Ale dalej piszesz, ze nie ma nic. To jak w koncu - ma czy nie ma ? Bo jak nie ma, to faktycznie masakra, jak z jakims gejem.

Gość ladyGagalady
autorze pytales dziewczyny czy zadowala ja Twoje 18,5 cm? moze woli mniejsze albo wieksze albo grubsze? pochwal sie swoim wygladem, jestes moze wysokim blondynem? bo znalam takiego palanta myslam ch_jem

Gość gość
ja jestem szczupla, ładna, mam sympatyczna twarz i srednie cycuszki :D jestem po prostu idealna! :D :D

Gość gość
autor nie napisał jakie piersi ma jago partnerka, może też ma średnie nie wiadomo

Gość gość
A ja jestem ładna ale cóż z tego skoro brakuje mi biustu :( odpuściłam sobie facetów, kobieta musi być przede wszystkim seksowna, dopiero potem ładna

Gość ladyGagalady
autorze gdzie jestes?

Gość gość
w górę

Gość gość
Skąd u was kobiety tyle jadu? Jak facet ma za małego to widzicie duży problem, ale jak kobieta nie ma cycków to facet nie może ponarzekać?

Gość gość
Jest w Polsce wiele dziewczyn ładnych, szczupłych, zgrabnych i z biustem C. Naprawdę wiele. Lepiej więc poszukać takiej, jeśli się o takiej marzy.

Gość gość
moj kolega takiej szukał az znalazł, super laska, tatuaże, duży cyc, w koszulkach bokserkach latała tylko i wyłacznie. Załamał sięjak zdjęła staik. Cham bo powinien zachowac te rewelacje dla siebie ale laska wielkie otoki czarne na całą pierś, sutki smętnie patrzące w dół, zwisy i do tego jak pocięte rozstępami. Są i takie piersi i i takie kobiety są w związkach

Gość gość
Jak ktos marzy o duzych cyckach to marzyc bedzie zawsze. Kiedys spotke te wlasciwa i wtedy deska zostanie tylko do prasowania i obciagania.

Gość gość
są i cycki zezowate, krzywe, jeden taki drugi inny, są brzydkie brodawy, sa placki, klapy albo trójkątne kozie dydle. Rozchodzące się na boki, smieszne

Gość gość
U mnie w Biedrnoce jest fajna laska z cyckami. :)

Gość gość
to że nie *****łeś i nie masz d**eczki to nie znaczy że jest żle jest normalnie , nie musiałeś jakiś wyścigów robić że *****łeś jak nie miałeś 18 lat jeszcze i że teraz masz 18 lat i nadal nie *****łeś , kiedyś zaruchsz wkońcu ładne dziewczyny lub dziewczyny normalne i będzie dobrze wyluzuj się ziomek i posłuchaj kawałka TRUSKAWY - NAJLEPSZE D**ECZKI ******* jak on ***** dobre d**eczki ładne dziewczyny a ty znajdziesz full jeszcze d**eczek i będziesz ****** full razy

Gość gość autor
Mam 21 lat, czy myślicie, że mam jeszcze szansę na taką z cyckami?

Gość gość
kazdy co ma deske bedzie sie czul gorszy.to nie facet jak ma deske.kazdy poszuka w koncu prawdziwej kobiety.

Gość SpokojnieJakNaWojnie
Nie wmuszajcie kolesiowi jakichś pasztetów typu: "chcesz mieć laske z biustem, to znajdź sobie garbatą" Niech ma ładną i z cyckami, co was tak boli. Niech sobie ma chłop na zdrowie. Zazdrościcie mu czy co?

Gość gość
chachacha ...najpierw zadna go nie chciala a teraz narzeka ,ze ta co go chce ma male cycki :P zwykly d**ek i tyle :P kup se napompowane cycki bo tylko to cie interesuje ? a kobiety zostaw dla innych !!!!!!!!!!

Gość bing bong tra
Niestety często o duże cycki, gdy laska jest szczuplutka. Ja kiedyś byłam szczupła i miałam prawie płaską klatkę. Potem przytyłam i cycki mam pierwsza klasa - wielkie, pełne, jędrne. Faceci bardzo zwracają na nie uwagę. Ale mam nadprogramowe kilogramy. Jak schudnę, to cycki zmaleją. Coś za coś.

Gość gość
twoja laska ma male jadra nie przejmuj sie zanim dorosniesz to ci urosna

My też tak mamy. I też jest to niesprawiedliwe - wystarczy dobrze przytyć i też wszyscy myślą że koks i nikt nie patrzy na to że grubas. Wracając do tematu autorze po to wymyślono ranki i wolną miłość żebyś zdecydował, a nie marnował swój czas i zabierał czas dziewczynie na poszukanie sobie kogoś bardziej zainteresowanego ;)

*randki oczywiście