Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odwołane wesele! Odzyskaj pieniądze z zaliczek

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Zapewne wiele osób planuje wesele na kilka lat wstecz, w moim przypadku były to dwa lata. wpłaciłam zaliczki za usługi takie jak fotograf ślubny, sala weselna, zespół i samochód i wiele innych. Tak samo jak wy nie brałam pod uwagę faktu zrezygnowania z wesela? Niestety ja musiałam odwołać wesele, przyczyn nie podam... Wpłaciłam prawie 10 tys zł zaliczek, odzyskałam 6 tysięcy złotych. Wystawiając swoje terminy fotografa, sali auta i zespołu na portalu www.ogloszenieslubne.pl Ogłoszenia dodatkowo dodałam na facebooka gdzie znajomi lajkując zrobili mi taką reklamę. W ciągu dwóch tygodni sprzedałam wszystkie terminy. I nikomu nie musiałam tłumaczyć się dlaczego odwołałam wesele. A to uważam za wielki Plus

Gość gość
O co chodzi w tym temacie?

Gość gość
jest to spam

Gość gość
I po co te umowy jak one działają tylko w jedną stronę, niektóre pary młode są tak żałosne , że potrafią odwołać termin na kilka dni przed weselem i jeszcze gówniarze żadają zwrotu zaliczek a nie rozumieją palanty że terminy się dublują i rachunki są do płacenia. Dorosnąć a potem planować wesela!

Gość gość
idiotko czym się chwalisz ? że kopnięta w zad i chciwa poniżałaś się sprzedając zamówienie na fotografa ? żałosne ciemne babska

Gość gość
Kolejny milionowy przykład, że to wy "szanowne" mlode pary nie dotrzymujecie umów! wiec po co te umowy? a miało byc tak och,ach.......