Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zdrowego robicie dla siebie?

Polecane posty

Gość gość

Ja codziennie piję olej lniany - 3 łyżki. Każdego dnia robię sobie świeżo wyciskany sok z buraków i piję szklankę na czczo. Poza tym jako przekąskę jem amarantus:)

Gość gość
Ja codziennie piję łyk oleju rokitnikowego, napój imbirowy z miodem zimą lub drink z octu jabłkowego z miodem latem, piję różne ziółka (pokrzywa, lipa, krwawnik, nagietek, rumianek, kwiat czarnego bzu). Jem na śniadanie owsiankę z siemieniem lnianym i garścią pestek różnych.

Gość gość
ćwiczę trochę rzadko ale ćwiczę, próbuję dobrze spać, próbuję być odważniejsza, staram się o zdrowe nawyki żywieniowe, otwieram okno :)

Gość autorkaolguniiaaa
Ja też na śniadanie jem owsiankę na wodzie:) Kupuję tylko pełnoziarnisty bądź żytni chleb na naturalnym zakwasie:)

Gość gość
Ja też piję olej lniany dwie łyżki. I bardzo dużo chodzę zamiast ćwiczeń.

Gość Ale to już było
Nie wyobrażam sobie łykać, czy jeść takie śmieci😠 Żyć zdrowo wcale nie znaczy jeść takie g o w n a zly[

Gość gość
Polecam kod zniżkowy o wartości 20 zł :) Do wykorzystania przy zakupach w sklepie internetowym www.zielonynurt.pl Dostępnych jest jedynie 100 kodów, warto się pośpieszyć KOD: BP0140515. Tylko 100 pierwszych klientów ma możliwość skorzystania z promocyjnego kodu. Jednemu klientowi przysługuje jeden kod. W przypadku wykorzystania dostępych kodów kolejne wpisywane kody nie będą aktywne. Szczególnie warte polecenia oleje: lniany, z pestek dyni, z czarnuszki, arganowy, kokosowy, oliwa z oliwek. http://zielonynurt.pl/pl/index

Gość gość
Spie pod golym niebem nie pije kawy nie jem miesa nabialu slodyczy cwicze jem duzo warzyw