Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

99 procent młodych kobiet strasznie wygląda w którkich włosach

Polecane posty

Gość gość

Kobieta ( młoda) nie powinna ścinać się krócej niż na tzw boba, bo traci na atrakcyjności. Wyglądacie masakrycznie. Tylko jakiś 1% kobiet wygląda DOBRZE, ładnie i mega atrakcyjnie w krótkich włosach bo są piękne. A i tak moim zdaniem jeszcze lepiej wyglądałyby w długich i marnują urodę. Postarzacie się tym sposobem a starość i tak was dopadnie po co to przyspieszać? Weźmy taką Beatę T z wiadomości TVP1. Jak ona wyglądała kiedyś w krótkich włosach, jak pulchna stara dynia. Teraz jest starsza a wygląda super..I tyle lat młodości straciła

Gość gość
co ty nie powiesz

Gość gość
bzdury... kazda prawie co jest niska wygląda lepiej w którkich, ja tez. Przy nadwadze tez włosy sprawiaja, ze człowiek jest jeszcze wiekszy

Gość gość
to jaka długość włosów jest najlepsza?

Gość gość
to jaka długość włosów jest najlepsza?

Gość gość
zgadzam sie. krotkie wlosy to ma miec facet a nie kobieta. a potem z zazdroscia patrza na inne laski i tekst bozeeeeeeee tez bym takie chciala zal

Gość gość
Katarzyna Zielińska, Dorota Gardias, Gosia Kożuchowska lepiej po skróceniu włosów wyglądają.

Gość gość
a te badania naukowe z określeniem procentowym , to kto przeprowadził??hmmmm, podaj źródła, żebym mogla uwierzyć i posiąść te wiedzę :D

Gość gość
Moorland jak ścinasz?

Gość gość
może jesteś większa ale wyglądasz źle, wole być niska a kobieca.

Zgadzam się z autorem. Weźmy na przykład Anne Hathaway, tak pięknie i seksownie wygladała w długich włosach a ścinając tylko się oszpeciła :(

bo fryzura musi pasować do twarzy, ona ma nieproporcjonalnie wielki nos i usta, więc jej głowa wygląda dziwnie...ale włosy ścięła na zero do roli, więc myślę, że wcale jej nie szkoda.

Gość gość
Katarzyna Zielińska to dramat, wygląda jak jakiś ufoludek tej długości włosów. Kożuchowska wygląda faktycznie lepiej, choć podejrzewam że równie dobrze wyglądała by w dłuższy a dobrze ściętych. A gardias się strasznie postarzyła, a teraz jak jest w trakcie chyba zapuszczania wygada ble. a taka piękna kobieta i w długich byłaby cudem. Bez sensu pozbawiać się urody i młodego wyglądu..

Gość gość
te co maja krotkie czesto zachecaja te z dlugimi do scinania, a tak naprawde zwalczaja konkurencje

Gość gość
Kożuchowska była młodsza 19lat i miała długie włosy i wyglądała przeciętnie ale teraz ma ponad czterdzieści krótkie włosy(opiekuje się nimi Jaga Hupało) i wygląda pięknie.

Gość gość
nie mówię o włosach które miała a o dłużej fryzurze dobrze zrobionej.

Gość gość
popieram

Gość gość
Ale dlaczego, to że każdy np nosi dziś rurki nie znaczy że każdy dobrze w nich wygląda. Tak samo z włosami. Jakaś wg mnie głupia moda, która z młodych ładnych dziewczyn robi panie w średnim wieku. Tak wam sie śpieszy do starości?

Gość gość
Moorland, akurat tu nie zachecaja, ale czesto sie z tym spotykam w swiecie realnym - nie tylko ja, ale i inne osoby z długimi/półdługimi włosami z mego otoczenia

No cóż, ja nigdy się z tym nie spotkałam. Żeby było śmiesznie nawet mojego partnera nikt nie przekonywał do ścięcia włosów...ok, poza moją babcią.