Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w wieku 40 lat mozna sie jeszcze zakochac I stworzyc fajny zwiazek?

Polecane posty

Gość gość

Od 18 roku zycia nigdy nie bylam sama...do 20 bylam w roznych krotrzych zwiazkach, potem przez 14 bylam mezatka a od 6 mieszkam z moim obecnym facetem Iecz ten zwiazek jest porażką I bardziej w nim tkwie ze wzgledu na wygode I boje sie, ze w moim wieku nikogo nie poznam juz...:( Nie wiem czy sobie sama poradze, mam 9 letnia corke I nie ciekawa prace...a jednoczesnie marzy mi sie wielka milosc...czy taka w swiecie 40 latkow istnieje?? Mam puste serducho I czuje sie samotna, z facetem z ktorykm jestem nie laczy mnie uczucie, bylam z nim na poczatku szczesliwa lecz potem wdarla sie straszna nuda I zniszczyla wszystko...byla chemia ale nigdy go nie koxhalam, jakos tak bylo mi wygodnie I dzien za dniem lecial az zrobilo sie z tego 6 lat...a teraz juz nie ma nic, zyjemy jak dwoje obcych sobie ludzi raczej, brak tematu, ozieblosc..jakos tak wyszlo, nie m8ge zrozumiec po co bylismy razem..tak cholernie chcialabym sie zakochac jak w mlodosci:) tak z calego serca, marzy mi sie facet kochajacy zycie, pelen pozytywnej energii oraz czuly, delikatny, wesoly I szanujacy kobiety...ahh czy tacy jeszcze istnieja I sa wolni??? Watpie :( bo chyba zadna kobieta nie zrezygnowalby ze skarbusia takiego :) Poznalyscie moze na necie kogos takiego? Pana pelnego uczuc ?? Jezeli tak to powiedzcie gdzie szukac?? :) Mieszkam w malej miejscowosci wiec real odpada, zeby kogos poznac a na internecie nigdy nie probowalam I nie znam nikogo kto zyje z kims z internetu...To co? Podpowiecie mi cos? Bardzo dziekuje juz z gory :)

Gość gość
No to byś się musiała otworzyć na kogoś młodszego.

Gość Gujiii
Tez się zastanawiam.Nie wiem.Mam podobną sytuację,z tym ,ze nie mam dzieci i do 40 brakuje mi 3 lat.Sama jestem okolo roku.

Gość gość
do końca swych dni możesz się zakochać jeszcze wiele razy

Gość gość
Tak, zakochać można... a czy z tego będzie związek, żadnej gwarancji nie dają.

Gość gość
możesz mieć pięć poważnych związków albo trzy małżeństwa

Gość gość
Hmm...nie calkiem o to mi chodzi.Chcialabym wiedziec czy komus z Was sie tak udalo, zakochac na zaboj , takie bum wielkie bumm jak za dawnych lat młodości...lecz bedac w wieku 40 lat.Znam kilka par, ktore sie zwiazaly w tym wieku, lecz nie widze u nich tej pasji, milosci I widocznego szczescia w oczach.Bardziej zwiazki bedace na rękę, tak jak moj...Jesli Wam sie przytrafilo to napiszcie troszke jak I gdzie??? Prosze slicznie :):):)

Gość ale mnie robawił ten tekst
gość możesz mieć pięć poważnych związków albo trzy małżeństwa Święta racja he he . Na miłość nigdy nie jest za późno trzeba się tylko na nia otworzyć ale i przestać szukac jej na siłę. Zajmij się sobą, swoimi pasjami, a nigdy nie wiesz gdzie poznasz kogoś fajnego. Jest wiele filmów o tego typu historiach, np. załamana amerykanka rzuca prace w korporacji i wyjezdza do Włoch no i tam ja strzela strzała amora. Wszystko jest możliwe tylko musisz się otworzyć na swoje pasje i sluchac intuicji. Powodzenia :)

Gość gość
Mozna 40 lat, 3 dzieci, facet 37 lat ...tak ze możesz sie zakochac i stworzyć związek.