Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakupy z facetem...

Polecane posty

Gość gość

Witam, Kupiliśmy z mężem swoje pierwsze mieszkanie. Jest w stanie deweloperskim, co za tym idzie musimy je urządzać od zera i szczerze powiedziawszy powoli mam dość. Nie wiem jak zachowują się inni faceci, ale u mojego zauważyłam, że wszelkie wybieranie jest dla Niego udręką. Mam wrażenie, że tylko mnie interesuje wybór płytek, paneli, drzwi, koloru ścian. On natomiast jak tylko słyszy zakupy to się krzywi. Już była nie jedna awantura o to, że było kupić mieszkanie z rynku wtórnego i ten problem by zniknął. Ale nie, bo to było z najlepszym układem pomieszczeń. A najlepsze są sytuacje jak jesteśmy w jakimś markecie budowlany, jesteśmy po farbę, ale mówię do męża żeby zobaczyć jeszcze za karniszami. Na co mąż podniesionym głosem, że wychodzimy, bo On już zakupy zrobił... Czy inni faceci mają podobnie??? Bo czasem myślę, że oszaleje...

Gość gość
zostaw go w spokoju kobieto :D to zupełnie naturalna reakcja na JAKIEKOLWIEK zakupy razem z babą :D 🖐️

nie, mój tak nie ma...w końcu to są rzeczy które trzeba zrobić, więc należy zacisnąć zęby, załatwić i mieć to z głowy.

Gość gość
Ale ja nie zmuszam Go do kupowania ze mną ubrań, kosmetyków itp. To już dawno nauczyłam się robić sama żeby nie znosić tego marudzenia:D To jest mieszkanie w którym oboje będziemy mieszkać, a On się zachowuje jakby Jego to nie dotyczyło i jak już się na coś zgadza to widzę, że po to by mieć ŚWIĘTY SPOKÓJ...

Gość FAJNIE JEST
Mój mąż ma podobnie, jednak idzie ze mną do sklepu; wybiera i doradza .Pamiętam gdy robiliśmy kompleksowy remont naszego domu tez były nerwy.Jeśli chodzi o kupowanie ciuchów dla męża to już ogromny problem! Wybrał by cokolwiek byle jak najprędzej wyjść ze sklepu.Panowie tak mają:D

Gość gość
Do du...y tłumaczenie "Panowie tak mają". Staro dawne poglądy. Zależy od człowieka, mężczyzna to tez człowiek. Jeden lubi chodzić a drugi nie i tyle w temacie.