Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda0123

orgazm

Polecane posty

Gość mloda0123

Mój problem jest następujący: nie wiem czy miałam orgazm. Dopiero zaczęłam współżycie z chłopakiem, oboje jesteśmy młodzi i niedoświadczeni. Kochamy się od ok. 2 miesięcy, wcześniej były tylko zabawy, dotykanie się itd. (sama tego nigdy nie robiłam, tylko z Nim). Jest nam razem bardzo dobrze, ufamy sobie, rozmawiamy na wszystkie tematy, na intymne również. I przykro mi za każdym razem, gdy nie mogę odpowiedzieć mu na pytanie czy miałam orgazm. Widzę jak on się stara i jak mu zależy żeby sprawić mi jak najwięcej przyjemności. Zanim dojdzie do stosunku, całujemy się, pieścimy, dotykamy i napięcie rośnie, jestem strasznie podniecona i czekam z niecierpliwością aż we mnie wejdzie. No a gdy to nastąpi to jest fajnie, ale ... Ale nic poza tym. Kręci mi się tylko w głowie, ale to chyba przez szybkie oddychanie, no i czasem jęknę. Ale to chyba nie docelowy orgazm... Będziemy dalej próbować. I tak jest nam wspaniale i pocieszam się że to po prostu wyćwiczymy. Ale z drugiej strony martwię się że nigdy tego nie osiągnę :( A jak u Was było, od razu miałyście orgazm? Czy musiałyście się tego "nauczyć"? I kiedy były widoczne efekty nauki? Pozdrawiam:)

Gość gość
Obyś to wyćwiczyła zanim zajdziesz w ciąże.

Gość mloda0123
Ty nie wycwiczylas zanim zaszlas w ciaze? Szkoda. Nie jestem mloda i glupia. Temat nie dotyczy ciazy ani antykoncepcji.

Gość gość
Powyżej napisałas że jesteś młoda bo to że głupia to już wiemy.

Gość mloda0123
Jestem młoda, ale nie głupia* A na jakiej podstawie mówisz że jestem głupia?

Gość izrasowilo
Każda kobieta na swój indywidualny sposób przeżywa orgazmy - tak orgazmy, bo bywają różne. Orgazm to skurcze mięśni i ciężko określić jak to u przez Ciebie będzie odczuwane. Czasem to tylko intensywne dreszcze, czasem dreszcze z falą gorąca, a czasem czujesz jak przez całe twoje ciało przechodzi ogromny wstrząs (a nawet kilka jeden po drugim). Poznasz bo na pewno po wszystkim ciało chce odpocząć, bez orgazmu kobiece ciało domaga się dalszej "zabawy";) izrasowilo.blogspot