Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam propozycje seksu

Polecane posty

Gość gość

Tylko problem ze jestem za młoda (18) lat. Facet ma 30. Zrezygnowałam bo pomyślałam sobie ze ja go nie znam, jest z internetu a po drugie nigdy tego nie robiłam. Masakra. Może jednak źle zrobiłam ?

Gość gość
Żle zrobiłaś, przynajmniej byś nabrała doświadczenia.

Gość gość
I masz rację, to pewnie kolejny napaleniec który wpychałby c***enisa na siłę w usta. Jak już masz zrobić to z kimś przypadkowym, to niech to będzie jakiś miły chłopak, który zajmie się głównie tobą, a nie sobą. Najpierw możesz się spotkać na same pieszczoty, np. minetkę... a jak facet okaże się w porządku, to później możesz decydować się na więcej.

Gość gość
jak ja mialam 18 lat to miałam codziennie propozycje seksu od róznych

Gość izrasowilo
Chyba wszyscy już totalnie pogłupieli. Dziewczę 18 lat chce się spotkać na anonimowy seks i to ma być jej pierwszy raz. Dziewczyno - obudź się. To powinno być coś co wspominasz do końca życia z uśmiechem na ustach. Zakochać się - to jest odpowiednie zadanie na 18 rok życia. I kiedy będziesz już czuć motyle w brzuchu to dopiero wtedy myśleć o przeżywaniu pierwszego razu. izrasowilo.blogspot

Gość gość
Może jestem głupia bo szukam pocieszenia na siłę w kimś nieznajomym. Właśnie przez to ze ktoś mnie zranił, ja chce czegoś co jest głupie i niebezpieczne. Tylko jak odciąć sie od tych wspomnień i zapomnieć o tamtym przez którego tak ryzykuje ?

Gość gość
A ja miałam swój pierwszy raz z facetem z internetu i nie żałuję, tylko że zanim to z nim zrobiłam, to przez ponad 2 miesiące spotykaliśmy się na spacerku lub żeby pogadać, przyjaźnimy się do dziś, a to już 4 lata :)

Gość gość
Nie rób takich rzeczy aby zapomnieć o byłym, bo nie warto... będziesz się czuć jeszcze gorzej. Poznaj kogoś do pogadania i wyjścia gdzieś, a nie na seks. Na seks przyjdzie czas.

Gość izrasowilo
No to wybrałaś dziwną i niebezpieczną drogę ucieczki od wspomnień. Nie masz kumpeli która wsparła by cię i pocieszyła??? Kiedy miałam 18 lat gadałam z najbliższą kumpelą o wszystkim i pomagało. W ostateczności zacznij pisać pamiętnik - taka terapia też się sprawdza. Ale nie umawianie się na sex z nieznajomym. Odradzam - szczerze. izrasowilo.blogspot

Gość gość
Jako facet powiem Ci tak, unikaj facetów którzy nie znając Cię proponują Ci seks, z kimś takim nigdy nie zaznasz przyjemności, bo takie typki dbają tylko o swoją przyjemność, a dziewica jest łatwym i kuszącym celem. Chcesz poznać faceta, to poznaj, ale zacznij od zwykłej znajomości, a nie od seksu.

Gość izrasowilo
Gościu wielki szacun dla faceta takiego jak Ty - szczerze i prosto powiedziane;) izrasowilo.blogspot

Dobrze zrobiłaś, nie patrz na to czy ktoś Cio powie ze możesz nabrać doświadczenia. Zrobisz to jak będzie czułą że jesteś gotowa, poza tym lepiej zrobić to z kims komu zależy na tym tak samo jak tobie.

Gość gość
Tylko ze po rozstaniu z chłopakiem odcięłam się od wszystkich znajomych. Nie mam ochoty żeby komuś się zwierzać bo i tak nikt tego nie zrozumie. Dni płyną tak samo i nic się nie dzieje. Jedynie wtedy gdy szukam adrenaliny. Tylko wtedy czuje ze żyje. Nic nie ma sensu. Tylko szkoda ze wcześniej myślałam ze to jest jedyna i na zawsze miłość przy której wszystko było na swoim miejscu.

Gość gość
Nigdy nie przejdzie. Bo jak on był to wszystko miało sens. Ale jak można z dnia na dzień powiedzieć komuś ze to"lepiej i bezpieczniej dla ciebie będzie jeśli przestaniemy się spotykać i być razem" Te słowa rozwaliły moje życie i serce w kawałki. Nie wiem czy dam radę je poskładać w całość.

Gość gość
Bo w takich sytuacjach nie wolno się odcinać od ludzi, nie musisz się im zwierzać, wystarczy żebyś miała z kim spędzać czas. Obcy facet nie da Ci żadnego pocieszenia, ktoś taki kompletnie Cię nie zna i nie będzie w stanie sprawić Ci przyjemności. A seks z obcym, do tego pierwszy seks, to ogromny stres i wielka niewiadoma, po czymś takim można się zrazić do seksu na długie lata... a jak jeszcze trafisz na zboka, to już w ogóle. Czas zrobi swoje i za 3-4 miesiące dojdziesz do normalności.

Dasz rade tylko nie możesz blokować innych facetów, w końcu poznasz innego fajnego i będziesz szczęśliwa :)

Gość gość
Nie chce już nikogo. Chce być sama.

Gość gość
Skąd ja to znam :) jeszcze pół roku temu sam tak mówiłem, z tym że ja byłem z dziewczyną przez 5 lat... ale czas robi swoje i dochodzisz do wniosku że każdego da się zastąpić, że zawsze można poznać kogoś lepszego, ciekawszego... tylko trzeba ochłonąć od poprzedniej znajomości.

Gość izrasowilo
Dziecino, przed Tobą całe życie, teraz Ci się wydaje że to był ten najważniejszy, ale uwierz mi jeszcze paru innych wywróci Ci życie do góry nogami. I dobrze - tak powinno być, takie właśnie jest życie. Za jakiś czas i po paru przejściach spotkasz kogoś kto będzie twoim dopełnieniem i będziesz wiedzieć że to właśnie on, bo da Ci szczęście o którym nawet Ci się nie śniło, a nie smutek i rozczarowanie. Spokojnie poczekaj. Życie przed Tobą;) izrasowilo.blogspot

Chcesz tylko o tym nie wiem. Nie chciała byś być z chłopakiem jeżeli byś wiedziała ze będzie wam dobrze i będziecie ze sobą do końca ?

Gość gość
Chciałam być z kimś takim. Tylko jak mam zapomnieć o kimś kto mówił ze cię kocha, ze jesteś dla niego wszystkim, ze w końcu znalazł mnie i nie zostawi nigdy bo jestem najważniejsza. Przecież tyle czasu spędziliśmy ze sobą, każdą wolną chwilę, całe dnie. A ten ktoś ci tak po prostu takie rzeczy mówi. Dlaczego mnie to spotkało? I on jest starszy ode mnie, ma 21 lat.

Nie tylko tobie przytrafiają sie takie rzeczy. Jesteś młoda, masz jeszcze czas na poważną miłość.

Gość gość
I jeszcze słowa ze"bezpieczniej dla ciebie" o co tu chodzi? Miał jakieś problemy? Nie rozumiecie mnie, nikt z reszta.

Gość gość
Dziewczyno masz dopiero 18 lat, czeka cię jeszcze wiele rozczarowań i wiele pięknych chwil, na tym polega życie. Jeśli ktoś odchodzi, tzn że jednak nie kocha, trzeba to zaakceptować.

Gość gość
21 letni facet, to jeszcze niedojrzały dzieciak, może zdał sobie sprawę z tego że nie jest gotowy na związek i wolał odejść, niż dawać Ci nadzieję z której i tak nic by nie wyszło.

Gość gość
Doradzcy p********i.

Gość gość
Ja znałam go 3 lata. Od 2 lat byliśmy ze sobą. To nie tak ze on mnie nie kochał. Jeśli tak to po co to wszystko. Te wszystkie dni razem? A czy wymyślił? Nie wiem. Był dziwny czasami, mało mówił a więcej patrzył się na mnie i to w taki dziwny sposób.. Nie wiem o co chodziło i pewnie się nie dowiem.

Gość AdamSadam
Najlepiej zrobisz jak mu o*******esz potem dasz mu się spuścić w cipke, ulżyj sobie bo mam wrażenie że masz spięcie w wibratorze