Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO robic w wakacje po maturze?

Polecane posty

Gość gość

Myślałam, żeby najpierw zrobić kurs prawa jazdy , moze jednoczesnie w tym czasie pracować gdzieś dorywczo, ale pomyślałam, że chyba mnie nigdzie nie zatrudnią.

Gość gość
co wy robiliscie?

Gość gość
po maturze chodziliśmy na kremówki :classic_cool:

Gość AdamSadam
Zatrudnią cie chyba w burdelu, ale na to cza jakoś wyglądać więc jak sądzę nie masz najmniejszych szans. Powinnaś iść na disco dać się schlać jak ostatnia świnia a potem oddać się kolegom

Prawo jazdy to dobry pomysł, pracę też znajdziesz. Możesz np. chodzić po mieście z parasolką Cocomo i zachęcać mężczyzn do odwiedzin tej spelun. :O Tylko nie bądź natrętna i sprężaj się bo niedługo te kluby znikną. :classic_cool:

Gdy będziesz już miała prawo jazdy to możesz zostać kurierką.:classic_cool: Zarobki duże i z tego co mi wiadomo, kobiety są ostatnio bardzo pożądane w tym zawodzie. :D

Gość gość
Ja już miałam prawko, więc polecam Ci szybko zrobić, warto :) Po za tym zwiedziłam Polskę stopem i pracowałam u ogrodnika. On nigdzie nie wystawia ogłoszenia o pracy, do ogrodników zazwyczaj trzeba iść samemu i się popytać. Biorą typowo młodych ludzi. Ewentualnie możesz porozwieszać na mieście ogłoszenie, że chcesz sprzątać, cena do uzgodnienia. Czasem samotnie, niedołężne babki rzucą grosza żeby im okna umyć czy coś.

Gość gość
dobrą opcją jest praca w wakacje, zwłaszcza po maturze, kiedy ma się dużo czasu i można sobie dorobić, ja od tygodnia pracuję jako promotorka w cocomo i liczę na fajne pieniążki, bo udaje mi się dużo kolesi zaprosić do klubu i jak macie możliwość pracować w takim klubie u siebie w mieście to polecam, bo praca lekka łatwa i przyjemna, a zarobki zachęcają ;)

Gość megapozytywna
Po maturze można robić masę rzeczy ;) Możesz spróbować znaleźć pracę sezonową, by trochę dorobić. Możesz, jeśli masz już jakieś fundusze zacząć spełniać swoje marzenia. Wyjechać gdzieś na rajską wyspę, skoczyć ze spadochronem, zacząć kurs prawa jazdy. W tym czasie możesz zrealizować wszystko o czym kiedykolwiek pomyślałaś. Zobacz ile teraz masz na to czasu :D Po jeszcze wiekszą dawkę pomysłów na to jak nie zmarnować wakacji zapraszam Cie na http://mega-pozytywna.pl/jak-na-maxa-wykorzystac-wakacje/ Koniecznie daj znać na co się zdecydowałaś ;)

Gość gość
ja polecam coś ciekawego. Może gdzieś pojechać, zwiedzić kawałek świata to na pewno fajny pomysł. Chyba, że się będzie raczej siedziało w domu to może wyjazdy nad wodę. Fajną opcją jest wakeboard. Można znaleźć ciekawe spoty na https://www.wheretowake.com/pl/

Gość gość
W zeszłym roku w wakacje postanowiłam zapisać się na kurs nurkowania. Była to spora atrakcja oraz ciekawe zajęcie. Zapisałam się do szkoły www.osmiornica.eu Organizują kursy nurkowania w Gdyni i Gdańsku.