Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie chca byc z porządnymi facetami

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.

Gość gość kobieta
Chcemy.

Gość gość
Przed czy po przejsciach z tymi mniej porzadnymi?

Gość Nietety ale to prawda
Ja jestem typowym przykladem. Jestem nieatrakcyjny bo nie mam ciagot kryminalnych, nie podchodze do pierwszej lepszej i nie klepie jej po tylku, nie cpam, nie chleje, nie zgrywam pewnego siebie pajaca cyrkowego, nie gadam glupawych tekstow na poziomie 2-3 klasy liceum ktore one (niezaleznie od wieku) uznaja za atrakcyjne. Po prostu studiuje, jestem spokojny, robie swoja robote-to zdecydowanie nieatrakcyjne dla 99% kobiet. I pisze szczerze, to nie zadna prowokacja.

Gość gość
prawda jest taka ze kobiety lubia pewnych siebie mezczyzn (nie zarozumialych) nie musi miec niewiadomo jakiej bajery ale jak ma sie spotykac z ciotka ktory ciagle narzeka jaki to on jest negatywny to zaczyna go w koncu tak widziec..

Gość gość
wydajesz się być ok.

Gość gość
nie wyobrażam sobie innego partnera obok mnie niż porządnego człowieka

Gość gość
widocznie problem leży gdzie indziej

Gość gość
brzydki facet to nie znaczy porzadny !

Gość gość
nie ma porzadnych sa tylko brzydkie ofermy zyciowe uwazajace sie za porzadnych, a przeciez zadna kobieta nie chce ani ofermy ani brzydala, co nie znaczy ze porzadnego o jakim kazda marzy

Gość Niestety ale to prawda
Ja nie jestem zadna oferma, zalatwie wszystko. A mimo to jestem nieatrakcyjny bo nie baluje. Niestety ale 95% spoleczenstwa obecnie to debile.

Gość gość
brzydcy są porządni bo nie mają okazji stać się nieporządnymi ;)

Gość gość
ja nie jestem pięknością,ani nie mam wyglądu anorektyczki, a podbijają ,że heja,może liczą ,że taka to bez żadnego wstępu nogi rozłoży i jeszcze podziękuje,,,, ta...dobre sobie,facetów porządnych nie ma,i to tylko kwestia czasu,i okazji ,że stanie się nieporządny choć może są jeszcze jacyś,,,może,,,,

Gość gość
a ja wierze ze sa porzadni faceci i bede takigo miec,bo sama jestem porzadna,,

Gość gość
ja też w to święcie wierzyłam tylko,że świat tak akurat nie jest skonstruowany i to nie koncert życzeń.

są porządni faceci i porządni- cio/ty, tych drugich nikt nie chce i dlatego są porządni, wy jesteście tymi drugimi

Gość gość
oczywiście, ze jasne - jesteś facetem na babskim forum, dla obserwatora z zewnątrz nie różnisz się niczym od Looosera czy Ble Ble

naprawdę? a to że korzystałem z dziwek. znajomych też jakiś tam mam, nawet dziewczyna była mną zainteresowana, były też koleżanki z którymi miałem częsty kontakt, potrafiłem robić wrażenie, TE CIO/TY NIGDY TEGO NIE MIAŁY

Gość gość
mała poprawka - to co napisałeś jest nie do zweryfikowania, więc nie ma znaczenia, równie dobrze mozesz chwalić sie jachtem i podróżą w kosmos fakt zweryfikowany jest jeden - facet na kobiecym forum

Gość gość
twoja opinia też nikogo nie interesuje, więc macie wiele wspólnego

Gość ale to prawda
Ja też tak mam, miałam do wyboru (ze tak powiem) kilku chłopaków a wybrałam tego niegrzecznego i jestem juz z nim kupę lat, czasami bywało i jest ciężko i czasami zdarzało mi się pomyśleć: szkoda ze nie wybrałam tego porządnego miałabym poukładane życie, ale ciągnęło mnie zawsze do czegoś zadziornego w charakterze. Żeby nie było jestem szczęśliwa i dobrze wybrałam ale wiadomo są gorsze momenty, maz jest czasami wybuchowy raptowny impulsywny i zdałam sobie sprawę ze bardzo denerwują mnie tacy ludzie a u niego to temperuje i po części to zaakceptowalam. Ale wy rozsądku też jesteście fajni tylko ze kobiety lubią niegrzecznych lubią jak coś się dzieje

Gość gość
Porządnych chcą szczególnie te które były sa zdradzają, te co zakładają tematy z cyklu mój facet był porządny a nagle się zmienił.

Gość gość
i czasami zdarzało mi się pomyśleć: szkoda ze nie wybrałam tego porządnego miałabym poukładane życie, > taaa.... może razem byście pierdzieli w fotel

Gość gość
"zadna kobieta nie chce ani ofermy" x to prawda.

Gość gość
Porządny mezczyzna jest wg kobiet nieatrakcyjny