Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pm czerwiec

jestem żądna zemsty

Polecane posty

Gość pm czerwiec

jestem żądna zemsty. u mojego narzeczonego jest taki zwyczaj że jeśli siostra lub brat ma męża lub żonę to się ich rodziców zaprasza na wesele. moim zdaniem głupi zwyczaj dlatego rodziców siostry męża nie mieliśmy zamiaru zapraszać na nasze wesele, tym bardziej że nie utrzymujemy z nimi żadnych kontaktów, dla nas są to obcy ludzie. i wszytko było ok, jego rodzice też nie mieli żadnych z tym problemów, ale nie jego siostra (chociaż nie lubi swojej teściowej, wręcz nienawidzi) tak nagadała swoim rodzicom, tak ich nastawiła przeciwko mnie, że poprosili narzeczonego żeby ich jednak zaprosił, a on się zgodził. nie puszczę jej tego płazem, doradźcie coś.

Gość gość
nie chciałabym być na twoim miejscu. po co masz zapraszać kogoś kogo w ogóle nie znasz?? jakim prawem? chory zwyczaj!

Gość gość
W ogóle to chyba p*****lnę ten ślub, wesele i to małżeństwo w p**du. Niech ich ch*j!

Gość pm czerwiec
chory bardzo chory. dlatego chce jej jakoś odwdzięczyć pięknym za nadobne

Gość gość
Zaproś teściów swojego brata na imieniny swojej teściowej. ;) A tak poważnie, to: odpuść i zapomnij. Nie warto tracić swojej osobistej energii na złoszczenie się na teściową. Po prostu powoli coraz bardziej rozluźniaj z nią kontakty, a najlepiej, to spróbuj zadziałać jakoś tak, żeby mieszkać w innej miejscowości niż teściowa, żeby w przyszłości nie musieć się wkurzać, gdy znów coś wymyśli.