Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż i alkohol podpowiedzcie

Polecane posty

Gość gość

wczoraj ostro pił, dzisiaj byłam na zakupach zadzwonił abym mu jakąś butelke kupiła bo ma chęć wieczorem sie napić, co prawda cały tydzień nie pije bo jezdzi autem ale w piatek i sobotę w każdy weekend ostro daje CZY TO ALKOHOLKIZM CZY NORMALKA mam się bac

Gość Ale to już było
Co tydzień ten sam temat! To twoja sprawa czy chcesz jemu kupić flaszkę!

Gość gość
już mu kupiłam, czemu mialabym mu nie kupić skoro byłam w sklepie pytam o coś innego

Gość FAJNIE JEST
Alkoholik jak nic.Szkoda że tego nie wiesz! PATOLOGIA pyta o to samo co tydzień!

Gość gość
a co to ta patologia to nick , ale w mojej ocenie alkoholik to taki ktory musi i pije non stop a moj tylko w weekend a w tygodniu nawet nie pomyśli ma dość dużo pracy więc moim zdaniem ma prawo sie odstresowac w weekend

Gość AdamSadam
Wynik to pewnie z monotonni, najlepiej zrobisz jak ściągniesz z d**y majty i sie dasz zerżnąć jak szmata

Gość gość
z sekem nie mamy problemu , nie awanturuje sie, nie zaniedbuje pracy, rodziny, swoich obowiązków dużo pracuje czy tak sie alkoholik zachowuje chyba nie

Gość Nawalona
Nie ma co dyskutować z taka idiotką.Skoro jej odpowiada taki pijaczyna to jej sprawa.

Gość gość
może twoj jest pijaczyna, ale nie moj i 11-15 tys miesięcznie cos mowi nieprawdaż , pijaczyna raczej nie mial by glowy do takich zarobków

Gość gość
w tygodniu nie pomyśli??? a ja Ci powiem że myśli cały tydzień ze już w wekend się zresetuje - czyli się naj***e:)

Gość gość
znam alkoholików którzy zarabiają po 40 tys miesięcznie:o ty albo jestes głupia albo tylko udajesz:o Nie tylko zaszczany menel w bramie jest alkoholikiem:o